З Різдвом Христовим! Душевні привітання у віршах і прозі

Новий рік і Різдво
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Ось і настало одне з найулюбленіших і довгоочікуваних свят року — Різдво Христове . Саме час насолоджуватися спілкуванням із близькими, підбивати підсумки, будувати грандіозні плани на майбутній рік, а також насичуватися найпозитивнішими емоціями цього періоду. Теплі слова побажань повинні звучати якомога частіше з надією, що все збудеться. У цій статті ми пропонуємо вашій увазі найкращі привітання з Різдвом, щоб у святковий день ви могли не витрачати час на пошуки душевних рядків. З Різдвом, друзі!

Незважаючи на всі незгоди останніх років, Різдво 2023 — час чаклунства і радості, адже свято присвячене народженню Ісуса Христа. Ця велика подія, згідно з християнськими вченнями, уособлює виконання давнього пророцтва про прихід Месії, який принесе порятунок і спокуту людству. Син Божий подарував надію і віру в те, що темні часи скоро скінчаться, варто продовжувати вірити в краще майбутнє, хоч би які драматичні випробування не послала доля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аби підтримати одне одного, ми пропонуємо, окрім красивих листівок зі святом , також подарувати родині та друзям душевні привітання з Різдвом Христовим, що наповнять серце теплом і занурять в атмосферу чаклунства та дивовижно1 казки. Красиві різдвяні привітання — далі в нашій статті.

різдво христове привітання

З Різдвом Христовим! Привітання у віршах 

Різдво 2023 року символізує новий початок і дає надію на здійснення найбажанішого. А привітання з Різдвом найчастіше містить щирі побажання удачі, здоров'я та успіхів. І це не може не додавати оптимізму та позитивного настрою. З Різдвом привітання радують і того, хто вітає, і того, хто приймає яскраві побажання зі святом.

***
Хай радість і добро принесе Ніч Свята,
Хай освітлює Вам шлях зірка золота,
А у небі зорепад справджує бажання!
Щастя Вам, веселих свят, миру та кохання!

***
Дзвінка лунає коляда,
Зоря Різдвяна сяє з неба,
Бажаю радості й добра,
І ще всього того, що треба!

***
Доброї долі, достатку доволі,
Смачної куті та добра у житті.
Хай Бог з вами буде завжди і усюди,
Хай всім помагає — Христос ся рождає!

***
Куті cмачної,
Коляди гучної,
Щаcливого Різдва
І на веcь рік добра!

***
Вже по цілій Україні,
Дзвінко лине коляда,
Засіяла в небі зірка,
Славимо Різдво Христа!

з різдвом 2023

***
Відчиняйте двері ясенові,
Бо Різдво ступає на поріг.
Знак добра Господньої любові
У світлі Вифлеємської зорі!
Хай це свято лине в кожну хату,
В кожнім серці свій залишить слід.
Будьте дужі, щирі та багаті
Щастя вам і довгих мирних літ!

***
Хай Різдвяна добра казка
Подарує тепло й ласку, 
Хай Різдвяні світлі зорі
Знищать смуток весь і горе! 
Щастя, радість і добро
Хай несе до вас Різдво!

***
На столі свята вечеря,
Вся родина за столом.
Відкриває Ангел двері
позолоченим крилом.
Пахне хлібом і кутею,
Сяє зірка, сніг рипить,
І колядка над землею
З добрим Ангелом летить.

***
Я бажаю вам добра,
Щастя в душах та в оселі,
Щоб на цілий рік вперед,
Були щирі та веселі.
Щоб святкова коляда
Настрій добрий підіймала,
І у день святий Різдва,
Вас на радість надихала!

***
Сім’ю вашу щиро вітаю,
І в день цей зимовий бажаю,
В здоров’ї, турботі та злагоді жити,
Не мати причин, щоб тужити,
Хай буде це свято казковим —
Вітаю з Різдвом Христовим!

***
Хай в році новім,
при святому Різдві,
всі мрії сповняються —
давні й нові.
Як тим пастирям,
хай вам ангел щоднини
приносить додому
приємні новини!
Царі, що ітимуть
Ісуса вітати,
хай вступлять з дарами
й до вашої хати!
Христос Рождається!

***
У день святий Різдва Христового
Бажаю щастя Тобі земного,
Бажаю в душах відродити
Уміння вірити, любити,
А Бог щедрою рукою
За Твою віру, за терпіння,
Своє надасть благословіння.

***
З Різдвом Христовим, друзі милі!
Нехай омріяне здійсниться,
Щоб Новий рік зустріти в мирі,
З любов’ю й радістю у серці.
Щоб негаразди оминали,
Натхненням повнилися мрії,
Щоб в душах ваших не згасали
Любов, і Віра, і Надія.

дуже красиве привітання з різдвом христовим

Побажання на Різдво в прозі

У період зимових свят люди частіше прагнуть бути добрішими і щедрішими, дарувати подарунки і ділитися радістю. На Різдво привітання передають дух релігійної події. Різдво прийнято відзначати в колі сім'ї та найближчих людей, а тих, кого немає поруч — обов'язково потрібно привітати теплими словами. Гарне привітання з Різдвом у прозі точно викличе у важливих для вас людей найтепліші і душевні почуття.

***
Мої вам найщиріші побажання з Різдвом! Бажаю ніколи не відчувати образ і самотності, бажаю знайти велику надію і віру в чудеса. Всіх добрих благ і міцного здоров'я!

***
Сердечно вітаю вас із Різдвом Христовим! Нехай у вашій оселі завжди буде світло і затишно, нехай біди обходять вас стороною, а любов зберігається і перебуває у вашому серці! Світле свято Різдва обіцяє чудеса, і я бажаю вам зустрічі з цим дивом!

***
Мої дорогі, приймайте різдвяні побажання! Нехай це свято принесе в дім світлу радість, затишне тепло, Божу благодать, благополуччя, достаток і гарний настрій!

***
Нехай зірка Різдва осяє ваш шлях, спрямовуючи до світлого майбутнього, сповненого надії та можливостей. Нехай ваші домівки наповнюються сміхом дітей, затишком і чарами цієї особливої пори року. З Різдвом Христовим!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
У світле свято Різдва бажаємо вам добра і щастя, добробуту і затишку вашій оселі, душевної теплоти, взаєморозуміння і підтримки в родині. Нехай життя ваше буде мирним, спокійним, щасливим.

***
Мої вам щирі побажання до Різдва! Нехай ваш дім буде наповнений затишком, любов'ю, розумінням і щастям. Здоров'я та удачі.

***
Вітаю з Різдвом! Бажаю довгих і щасливих років життя. Бажаю менше сумувати, а частіше посміхатися і радіти навіть дрібницям. Бажаю більше приємних моментів.

***
У цей святковий день нехай усюди горять свічки і чарівні вогні! Нехай Різдво пройде в колі сім'ї і принесе найбажаніші зустрічі та подарунки. З найсвітлішим святом у році! Шлю вам мої душевні побажання в Різдво Христове!

***
Мої вам побажання на Різдво! Нехай магія Різдва наповнить ваші серця світлом радості, а дні будуть сповнені родинного тепла і взаєморозуміння. Нехай кожен момент цього світлого свята приносить вам умиротворення і благословення.

***
Вітаю з Різдвом! Нехай ваш дім наповнюється теплотою і затишком. Збуваються всі, навіть найменші, мрії. Серця близьких і рідних будуть зігріті любов'ю і турботою. Навколишні люди будуть добрими і чуйними. А Різдвяна зірка завжди освітлює шлях!

з різдвом христовим

Різдвяне привітання — завжди гарний спосіб створити потрібний настрій та атмосферу свята. Дорогі українці, з Різдвом Христовим 2023! Нехай рік прийдешній принесе такі важливі та довгоочікувані для нас хороші новини!

Також цього дня вам можуть стати в пригоді християнські листівки з Різдвом , щоб привітати всіх дорогих вам людей. Актуальну добірку вітального контенту дивіться за посиланням.