Простіше простого! Розповідаємо, як зробити конфеті на Новий рік 2024

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Різнокольорові конфеті вже давно є своєрідним атрибутом свят. Вони приносять радість не лише дітям, але й дорослим. Як зробити їх своїми руками? Інструкцію знайдете в нашому матеріалі.

Конфеті — невеличкі паперові круги, які використовують для прикрашення ялинки та просто під час свят. З'явилися вони вперше в Італії. Там конфеті називали різні смаколики з цукру, якими людей обсипали на вулицях. Згодом, їх замінили гіпсовими та крейдовими кульками, а потім паперовими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Для виготовлення конфеті використовують різнокольоровий двосторонній папір, фольгу, картон, обгортки від цукерок, блискучі стрічки та навіть звичайний білий папір, який перед цим розфарбовують. До того ж зробити конфеті вдома — досить легка та недорога задача, яка під силу кожному.

Вам знадобиться діркопробивач, ножиці та обраний матеріал. Для уникнення бруду одразу підготуйте покриття, наприклад, газети чи папір.

Як зробити конфеті?

  • Використовуйте якнайбільше кольорів для різноманітності та ефектності. За допомогою діркопробивача робіть отвори або вирізайте форми на матеріалах.

  • Експериментуйте з різними формами, такими як серця, зірки, кружечки, квадратики, сніжинки.

  • По завершенню вирізання всіх прикрас, змішайте їх у великій місткості.

Конфеті стануть чудовою альтернативою піротехніці та бенгальським вогням. А ще вони подарують вам веселощі та створять святковий настрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як обрати"живу" новорічну красуню, щоб вона довго простояла і не осипалась. Ми поділилися корисними порадами!