5 способів розважити дорослих та дітей вдома на Новий рік

Новий рік і Різдво
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми розповідали, які кольори ні в якому разі не можна одягати на Новий рік 2024. А у цій статті пропонуємо кілька веселих ігор, які допоможуть розважити компанію у святкову ніч. Візьміть на замітку!

У зв’язку з комендантською годиною більшість українців зустрічатимуть Новий 2024 рік вдома - в себе або ж в гостях. Щоб святкування проходило веселіше, запропонуйте рідним та друзям пограти в ігри чи взяти участь у конкурсах. Для деяких з них навіть не потрібно буде вставати з-за святкового столу! Про це пише ТСН.

Принцеса на горошині

Ця гра підходить як для дорослих, так і для дітей. Поставте в ряд стільці та покладіть на них різні предмети, які знайдуться в домі - цукерки, яблука, пульт від телевізора тощо. Зав’яжіть учасникам очі та попросіть визначити “п’ятою точкою” на якому предметі вони сидять. Головна умова - не чіпати стілець руками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зібрати мандарини

Поставте в кінці кімнати 2 таці з мандаринами. Поділіться на дві команди. Кожному учаснику потрібно якомога швидше добігти до таці, схватити столову ложку зубами, покласти в неї мандарин та донести до своєї команди. Якщо дорогою фрукт падає - він не зараховується. Перемагає та команда, яка швидше перенесе всі мандаринки.

Фото: greenpost.ua
Фото: greenpost.ua

Еліас

Дуже популярна у світі гра! Головне завдання - якнайшвидше пояснити та відгадати якесь слово. Якщо у вас є час, гроші та бажання - заздалегідь придбайте друковану версію гри в магазині. Також її можна завантажити безкоштовно у Google Play або App Store.

Вгадайте людину

Учаснику закривають очі шарфом і одягають на руки рукавички. До нього по черзі підходять різні люди, а учасник має визначити, хто саме з гостей стоїть перед ним.

Новорічна заметіль

Для цієї гри потрібно заздалегідь зробити сніжинку з паперу. Два учасники сідають один навпроти одного й намагаються здути сніжинку зі столу.

Фото: dyvys.info
Фото: dyvys.info
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про традиції Нового року в Україні та світі. Про історію та звичаї популярного свята читайте у цьому матеріалі .

Фото: hvylya.net