Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти

Новий рік і Різдво
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Новий рік це час для мрій, що збуваються, і подарунків, яких очікуєш . Особливо, якщо презенти обираються з усією любов'ю і повагою до коханої жінки.

Хочу! обрала з сотень варіантів найкращі. Вони здатні принести позитивні емоції, радість і почуття задоволення від отриманої речі. Обирайте, що вам найбільше подобається і збігається з інтересами коханої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №1

Подарунки з любов'ю

Тематичний букет.  Композицію оформлять в квітковому салоні, враховуючи всі нюанси і смаки та ваші фінансові можливості. Букет може виступати в ролі самостійного подарунка або як доповнення до основного. Квіти - це класичний і романтичний подарунок, який виражає вашу любов і повагу. Ви можете вибрати її улюблені квіти або зробити букет з різних сортів і кольорів.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №2

Парфум - це елегантний і особистий подарунок, який підкреслить індивідуальність і стиль коханої. Ви можете вибрати аромат, який вона вже використовує довгий час, або знайти новий, який їй сподобається.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №3

Біжутерія - це приємний і вишуканий подарунок, який додасть її образу блиску і шарму. Оберіть прикрасу, яка відповідає її смаку і характеру, наприклад, кулон, сережки, браслет або каблучку.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №4

Сумка - це практичний і модний вибір, який завжди знадобитися їй в повсякденному житті. Ви можете вибрати сумку, яка підходить до її гардероба і потреб, наприклад, клатч, рюкзак, саквояж або портфель.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №5

Книга - це інтелектуальний і цікавий подарунок, який розважить її і розширить її кругозір. Ви можете вибрати книгу, яка відповідає її захопленням і інтересам, наприклад, роман, детектив, фантастику, поезію або наукову літературу.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №6

Шоколад солодкий і смачний, він підніме їй настрій і подарує їй задоволення. Ви можете вибрати шоколад, який вона любить, або зробити їй сюрприз, подарувавши їй екзотичний або авторський шоколад.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №7
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свічки - це про затишок і атмосферу, такий презент створить їй релаксацію і гармонію. Обирайте свічки, які мають приємний аромат, красивий дизайн або символічне значення.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №8

Фотоальбом - це сентиментальність і ностальгія, це збереже їй спогади про ваші спільні моменти. Ви можете зібрати фотографії, які відображають вашу історію любові, спільні подорожі, свята або родинні події.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №9

Косметика - це подарунок з користю і піклуванням, зможе підтримати її красу і здоров’я. Виберіть косметику, яка підходить до її типу шкіри, волосся або макіяжу, наприклад, крем, шампунь, помада або тіні.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №10

Годинник - це стильний і функціональний подарунок, який допоможе їй контролювати час і планувати свій день. Ви можете вибрати годинник, який відповідає її особистості і ситуації, наприклад, спортивний, класичний, модний або розумний.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №11

Квитки на захід - підкреслять обізнаність її захопленнями, подарують їй нові враження і емоції. Ви можете вибрати захід, який вона хотіла б відвідати, або зробити  сюрприз, подарувавши  квитки на концерт, театр, кіно, музей або фестиваль.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №12

Сертифікат на SPA - це можливість релаксу і розслаблення, час, що дозволить їй відпочити від стресу і побалувати себе. Ви можете вибрати сертифікат на SPA, який включає різні процедури, наприклад, масаж, обгортання, пілінг, манікюр або педикюр.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №13

Подорож - це пам'ять, яка не забудеться і  подарує їй нові горизонти і враження.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №14

Парні прикраси . Можна купити кільця, схожі один на одного кулони і ланцюжки, браслети, підвіски - дружині і собі. Речі з гравіюванням. Напис можна нанести на різні предмети: чашки, вазу, подушки, самовар, шкатулку, кулони і т.д.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №15

Іменна зірка з неба для коханої дружини. Вручить їй сертифікат на зірку, названу її ім’ям. Оригінально, стильно і неперевершено.

Здивуй кохану новорічним подарунком - корисні і приємні варіанти - фото №16
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожен ваш вибір підкреслить ставлення і покаже, що ця людина  - найдорожче, що є у вашому житті. Доповніть презент обіймами і словами вдячності за чудові спільні миті і повне взаєморозуміння.