"Щоб уродилась наша Україна перемогою і миром": президент Зеленський на фоні Лаври зворушливо привітав українців з Різдвом Христовим (ВІДЕО)

Новий рік і Різдво
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сьогодні, 24 грудня Президент України Володимир Зеленський чуттєво привітав громадян з Різдвом Христовим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Володимир Олександрович записав привітання на фоні Києво-Печерської лаври. Шостий президент, як завжди був зворушливим. Він зазначив, що за останні два роки українці пережили фундаментальні трансформації у своїй свідомості. Тепер за святковим столом ніхто не хоче дивиться на кількість страв, а хоче бачити усіх членів родини за цим столом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зеленський зауважив, що колись, мрією українських дітей було те, аби тато повернувся раніше з роботи. Нині ж, наші дітлахи бажають, щоб їхні батьки просто повернулися.

Вітаючи український народ із цим сокровенним святом, президент зауважив, що Україна вже другий рік зустрічає його у стані війни. Очільник країни побажав українцям перемоги та висловив своє глибоке переконання, що неодмінно настане час, коли вони зустрінуть Різдво без війни. Настанок, Зеленський сказав:

Щоб уродилась наша Україна перемогою і миром. Дай Бог!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українські військові привітали громадян з Різдвом Христовим. Захисники записали кавер-версії на легендарні композиції, пов'язані з цим святом.