Вітання з Водохрещем 2024: щирі привітання своїми словами

Новий рік і Різдво
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Цьогоріч Україна буде святкувати велике свято Водохреще 6 січня і припадає свято на суботу. У цей день Ісус Христос занурився у води священної річки Йордан і прийняв хрещення від Іоанна Предтечі.

Ми підготували щирі привітання у прозі для рідних та близьких людей. У великий день Хрещення Господнього бажаємо вам очиститися святою водою і залишатися завжди чистими душею, здоровими духом і сильними вірою, жити у мирі та любові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вітання з Водохрещем 2024: щирі привітання своїми словами - фото №1

***

Ось і прийшло в кожен дім чарівне свято Хрещення Господнє. У цей чудовий і божественний день хочеться всім побажати миру, доброти, чесності і справедливості. Нехай чудо живе в ваших серцях і дарує вам світлу надію на прекрасне майбутнє. Бажаю вам міцного здоров’я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Бажаю, щоб в цей світлий день вас оточували рідні люди. Нехай ваші домівки наповняться радістю, сміхом і позитивом.

***

Вітання з Водохрещем 2024: щирі привітання своїми словами - фото №2

***

Вітаю вас з цим великим днем, з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб ви, вмиваючись святою водою, змили з себе все погане, все зайве, зігріли душу і тіло. Нехай це свято подарує вам міцне здоров’я і ясні, чисті думки!

***

Вітання з Водохрещем 2024: щирі привітання своїми словами - фото №3

***

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю миру, добра, достатку і добробуту у всьому! Нехай свята вода подарує гармонію і чистоту! Бажаю в це світле свято благословення Господнього, щирої любові і віри в краще!

***

Вітання з Водохрещем 2024: щирі привітання своїми словами - фото №4

***

Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб щасливою була твоя стежка, аби на ній зустрічались лише добрі люди та великі можливості. І нехай у цей день вода тебе оздоровить та збадьорить, а небесне сяйво вкаже, де живе любов та радість.

***

Вітаю з Богоявленням і Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб на вас зійшла свята Божа благодать. Щоб тіло і душа, омиваючись освяченою водою, наситилися здоров’ям та легкістю. Миру і злагоди вам!

***

Вітання з Водохрещем 2024: щирі привітання своїми словами - фото №5

***

Вітаю з Водохрещем і щиро бажаю, щоб краплі святої води додали бадьорості, сили і здоров’я тілу, щоб в цей день перед очима відкрився новий світлий і добрий шлях, щоб не було хвилин печалі в житті, а лише любов і надія зігрівали серце! Христос хрещається!

***

Вітання з Водохрещем 2024: щирі привітання своїми словами - фото №6

***

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб здоров’я було міцним, як водохресні морози, щоб чиста водиця змила всю печаль і смуток, щоб життя мало щасливе і щасливе продовження, щоб яскраве світло надії і любові осяяло вашу душу і серце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У це світле свято думайте про хороше і зберігайте ваші думки чистими. Нехай у серцях панує мир і любов та свячена вода змиває всі негаразди, смуток та печалі.