Лазарева субота: вітання у віршах та прозі, а також листівки до світлого свята

Великдень
1 390
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

привітання з лазаревою суботою
unian.net

Цього дня християни святкують велике релігійне свято, з чим із задоволенням один одного й вітають

Зовсім скоро віряни східного обряду будуть святкувати світле свято Великодня. І в нашому розділі “Свята” регулярно з’являються цікаві матеріали до теми, що допомагають у підготовці. Перед початком Страсного тижня Україна також святкує Лазареву суботу. У цій статті ви знайдете найкращі привітання з Лазаревою суботою, які цього натхненного дня точно мають бути у вас під рукою.

27 квітня 2024 — Лазарева субота . Нагадаємо, це свято пов’язане з чудесним воскресінням Лазаря Ісусом Христом. Цього дня у храмах відбуваються особливі богослужіння, присвячені події воскрешення Лазаря, а також молитви за померлих і вшанування пам'яті покійних. Також дата є попередником Великодня та символізує віру в воскресіння та надає можливість підготуватися до головного свята в християнстві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як і кожне релігійне свято для вірян, Лазарева субота не обходиться без теплих слів для рідних та друзів. Тому ми зібрали для вас найкращі привітання з Лазаревою суботою, а також картинки та листівки, аби ви привітали зі святом красиво.

лазарева субота
telegraf.com.ua

З Лазаревою суботою! Привітання у віршах

Аби поділитися радістю від свята, даруйте близьким людям щирі словами. Красиві привітання з Лазаревою суботою у віршах вам у цьому допоможуть.

***

У Лазареву вам суботу

Щастя я бажаю,

У диво вірити й любити

Я вас закликаю.

***

Субота Лазарева прийшла,

Запах верби квітучої принесла,

На землю диво велике прийшло,

Тепло і радість всім принесло.

Сьогодні Лазарева субота, вітаю,

Життя довгого і щасливого бажаю,

Нехай Господь принесе благословення,

Від недуг — повне зцілення.

***

 У Лазареву суботу

Щастя вам бажаю,

У диво вірити й любити

Я вас закликаю.

Нехай завжди по вашій вірі

Лише дано вам буде.

Благодать велика Божа

З вами нехай прибуде.

***

Вам у Лазареву суботу

Бажаю віри міцної,

Бажаю свято вірити,

Сподіватися та любити,

І з вірою непорушною

Легко, щасливо жити.

***

Сьогодні святкують всі Лазареву суботу,

Відкладіть всю домашню роботу,

Веселіться, але сильно не галасуйте,

Адже піст ще великий, врахуйте.

з лазаревою суботою привітання
Відкриті джерела

Лазарева субота 2024: привітання у прозі

Якщо бажаєте привітати з Лазаревою суботою своїми словами, прочитайте для натхнення наступні рядки. Привітання з Лазаревою суботою у прозі — далі.

***

З настанням Вербної Суботи, днем ​​чудесного воскресіння праведного Лазаря Ісусом Христом! Нехай всі члени сім'ї завжди будуть здорові, недуги обходять стороною. Усього найкращого та найсвітлішого у свято!

***

З Лазаревою суботою, чудовим днем, коли християни змогли побачити диво воскресіння праведного Лазаря Сином Божим Ісусом Христом. Досконале диво засвідчує прийдешнє воскресіння померлих. Нехай же ця дата завжди залишається в людській свідомості спогадом про неймовірне диво.

***

Зі святом! З Лазаревою суботою! Нехай диво воскресіння святого Лазаря вселяє в серця християн справжню надію, а світло цього свята осяває душі добром, наповнює їх благодатним спокоєм, миром і радістю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

У Лазареву суботу бажаю миру і спокою, любові й щастя, раю на землі та світлої надії в душі. Нехай віра робить тебе сильнішою, нехай у твоєму житті трапляються справжні чудеса. Будь славною і доброю людиною. І нехай Господь дарує тобі благо за всі гідні діяння. З Лазаревою суботою!

***

У Лазареву суботу від щирого серця хочу побажати завжди вірити в добре диво і не відпускати з серця великої надії, постійно йти праведним шляхом і ніколи не сумніватися, що попереду тебе чекають тільки світлі, щасливі й радісні дні.

***

У цей чудовий день вітаю зі святом Лазаревої суботи. Від щирого серця хочеться побажати добра і щастя вам і всій вашій родині, здоров'я, любові, радості та гарного настрою. Нехай у вашому житті ніколи не буде горя, а хороші моменти радують завжди!

***

У день Лазаревої суботи бажаю вам миру, щастя і маленького раю. Нехай світла надія не покидає вас, а добро осяває. Нехай Господь дарує благо. Щиро вітаю!

Лазарева субота: картинки та листівки

Також ми підібрали гарні картинки та листівки з Лазаревою суботою, які можна відправити у соцмережах як коротке та влучне привітання. Скористайтеся нагодою нагадати про себе у свято!

лазарева субота відео привітання
Відкриті джерела
вітання з лазаревою суботою
ulyublena.com
Лазарева субота 2024
YouTube.com
привітання з лазаревою суботою
unian.net
з лазаревою суботою 2024
telegraf.com.ua

Вітаємо з Лазаревою суботою!

Не пропустіть також все про прикмети та заборони Вербної неділі, свята, що йде наступним за Лазаревою суботою. Вся інформація доступна за посиланням.