Богослужіння ПЦУ на Вербну неділю 2024: дивіться пряму трансляцію тут

Великдень
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Вербові гілки, фото
Фото: volodymyrets.city

Приєднатися до святкового богослужіння можна буде у Facebook та на YouTube

28 квітня віряни відзначають Вербну неділю . З цієї нагоди в Успенському соборі відбудеться святкове богослужіння. Подивитися його можна буде, не виходячи з дому. Як це зробити - читайте далі.

Завдяки сучасним технологіям приєднатися до святкового богослужіння можна і онлайн. Це дуже виручає, коли, через часто незалежні від нас обставини, ми не можемо відвідати храм особисто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вже відомо, що з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим (Вербної неділі) очолювати божественну літургію в Успенському соборі Києво-Печерської лаври буде Митрополит Епіфаній.

Він прочитає молитви за захисників Батьківщини, за перемогу України та за весь наш український народ. Тим, хто прийде до храму, він також окропить освяченою водою гілки верби.

Богослужіння розпочнеться 28 квітня о 9 годині ранку (за Київським часом). Його трансляція запланована на сторінках Митрополита Епіфанія та ПЦУ у Facebook та на YouTube-каналі Православної церкви України .

Пряма трансляція богослужіння в Успенському соборі

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, чи будемо відпочивати після Великодня - 6 травня. Ділимося цією важливою інформацією - у цьому матеріалі .