Захист від всіх бід приходить на Вербну неділю після прочитання цієї молитви

Великдень
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото молитва у храмі
Фото: УНІАН

У Вербну неділю потрібно прочитати потужну молитву для захисту від біди

Вербна неділя святкується з давніх часів. З цим святом у народі пов’язано багато традицій та заборон, які потрібно виконувати, щоб не нагрішити. У цей день потрібно відвідати церкву і освятити вербу, яку потім принести додому і зберігати під святими образами.

Також у це велике свято необхідно дотримуватися деяких правил та заборон. Не можна вживати поганих слів, сваритися, заздрити і відмовляти у допомозі. Важливо зберігати у серці мир і спокій та присвятити цей день спілкуванню з рідними людьми та молитві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме на Вербну неділю потужна молитва на захист дітей і благословіння набирає великої сили. Головне, потрібно читати її з великою вірою у серці, з чистими думками та помислами та спокоєм. Робити це можна у будь-якому зручному місці, як вдома, так і в церкві.

Молитва на Вербну неділю для захисту дітей

Всемогутній Боже, вручаю своїх дітей під твою могутню опіку та охорону! Захисти їх, Господи, від усього, що може завдати шкоди їхньому здоров'ю або поставити їх під загрозу смерті. Але, перш за все, молю тебе, небесний батько, визволи їх від небезпек, що загрожують їхній душі.

Відкинь, Боже, своєю всемогутньою рукою від моїх дітей все те, що може мати злий вплив на їхнє невинне серце, або стати для них спокусою до зла. Охорони, Боже, моїх дітей від всякого гріха, плотського і душевного! Пішли, молю Тебе, Своїх святих ангелів, щоб стерегли їх на шляху життя.

Всемогутній Боже і Отче, переведи щасливо моїх дітей через всі земні небезпеки і бурі. Зроби, Господи, так, щоб вони щасливо дійшли до пристані спасіння. Амінь .

Молитва на Вербну неділю Про захист

Закликаю Вищі Сили, почуйте моє прохання і прийдіть до мене на допомогу. Прошу, даруйте благословення Своє Рабам Божим (перераховуйте імена всіх, за кого молитеся). Захистіть їх від бід і нещасть, укрийте своїми крилами від ворогів і заздрісників. Наповніть їх силою Небесною, щоб вони несли в світ добро і процвітання, в здоров'ї перебуваючи. Амінь .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, яку молитву читати , щоб освятити вербу вдома. Це особлива спеціальна молитва, яку потрібно читати, щоб освятити вербові гілочки.