Дякуємо ЗСУ за Великдень! Привітання з Великоднем для військових у прозі та картинки

Великдень
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

привітання з Великоднем для ЗСУ
canva.com

Кожного ранку ми від душі дякуємо нашим захисникам за те, що прокинулись. А в таке велике релігійне свято — й поготів…

У нашому розділі “Великдень” ми регулярно публікуємо безліч вітань до світлого свята Христового Воскресіння на будь-який смак. І на жаль, нам всім знову доводиться присвячувати дорогим людям теплі вітання з Великоднем під час війни. У ці дні ми, як ніколи, мусимо відзначати тих, кому завдячуємо своїм життям. Оскільки сьогодні українці будуть шукати привітання з Великоднем для військових, ми підготували заздалегідь відповідний контент. У цій статті шукайте найкращі привітання з Великоднем для ЗСУ.

Привітання з Великоднем для захисників своїми словами

Щирі та душевні привітання з Великоднем захисникам — ще одна можливість подякувати нашим героям за їхній щоденний подвиг у боротьбі з окупантом, відзначити їхні досягнення перед Батьківщиною та від душі подякувати воїнам, які щоденно наближають нашу перемогу. Вітання з Великоднем для ЗСУ як слова подяки — далі.

найкращі привітання з Великоднем ЗСУ своїми словами
rvua.com.ua

***

З глибокою вдячністю висловлюємо велику подяку ЗСУ за вашу неоціненну працю і жертовність, завдяки яким ми можемо святкувати Великдень. Зичу вам, шановні військовослужбовці, щоб Великдень заповнив ваші серця любов’ю, надією та благодаттю. Будьте сильними та мужніми, дякую вам за захист нашої країни!

***

З Великоднем, справжні лицарі! Бажаємо вам весняного оптимізму, який буде супроводжувати вас на кожному життєвому етапі. Нехай це свято принесе вам невтомну енергію для подолання будь-яких труднощів, а патріотизм буде невичерпним джерелом вашого натхнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Христос Воскрес! І це — найбільше свідчення перемоги життя над смертю, світла над темрявою! Сьогодні ми по-новому переживаємо боротьбу добра і зла, ми є свідками й учасниками цього непростого протистояння. Бажаємо перемоги та миру, спокою і щастя вам і вашим близьким! Дякую за вашу невтомну працю. З Великоднем, все буде Україна!

***

Від імені всіх українців хочу привітати вас, шановні захисники нашої Батьківщини, з Великоднем! Нехай це свято дарує вам міць, віру та наснагу у ваших повсякденних справах.

***

Христос Воскрес! Вітаю вас, захисники нашої Батьківщини, з Великоднем. Нехай це свято наповнить ваші душі радістю та світлом, а Господь Бог піклується про вас та ваші родини. З Великоднем, захисники!

***

Світлого Воскресіння, справжні герої нашого часу! Ваша непохитна відданість та самовідданість роблять нашу державу сильною і непереможною. Нехай це свято подарує вам тепло родинного кола і внутрішній спокій, які ви так заслуговуєте.

***

Хай Воскресіння Христове принесе вам мир та злагоду. Вітаю з Великоднем та бажаю вам незламної віри та наснаги у всіх ваших справах. Низький уклін за ваші подвиги!

***

Великдень символізує воскресіння, надію та віру у краще майбутнє. Вітаю вас, шановні захисники, з цим святом та бажаю міцного здоров’я, миру та любові у родинах.

***

З Великоднем, сильні духом захисники! Бажаємо вам невичерпної енергії у вирішенні складних завдань та непохитної віри в те, що майбутнє нашої країни буде світлим. Ви — наша надія.

***

Хай світле Воскресіння Христове наповнить ваші серця найкращими почуттями та вірою у майбутнє. Вітаю зі святом Великодня та бажаю успіхів у ваших справах на благо України. Спасибі за ваш щоденний подвиг!

***

Нехай Воскресіння Христове дарує вам благодать, мир та любов. Вітаю зі святом Великодня та бажаю міцного здоров’я, злагоди та щасливого життя. Ви — справжні герої нашої країни, ми за вас молимося!

***

Хай Воскресіння Христове подарує вам радість, гармонію та добробут. Вітаю вас зі святом Великодня та бажаю успіхів у всіх ваших діях на благо нашої країни. Дякую за вашу службу!

***

З Великоднем, наші любі захисники! Бажаємо вам тепла та благополуччя у родинному колі, а також величезної енергії для подолання труднощів. Ваша смілива служба заслуговує найвищої поваги та підтримки. Бережіть себе!

***

Зичу вам, шановні військовослужбовці, здоров’я, миру та злагоди у родинах. Хай це свято подарує вам бажане відчуття спокою та наснаги на майбутнє. З Великоднем, мирного неба!

***

Вітаю вас зі святом Великодня, шановні бійці! Нехай цей день наповнить ваші серця найщирішими почуттями, а Господь Бог піклується про вас і ваші родини.

Листівки з Великоднем для ЗСУ

У вашому арсеналі вже є патріотичне привітання з Великоднем, але воно буде краще працювати з атмосферною та тематичною листівкою. Скачати з Великоднем картинки патріотичні у гарній якості ви можете безкоштовно на цій сторінці.

привітання з Великоднем християнські
rvua.com.ua
привітання з Великоднем для воїнів ЗСУ
tsn.ua
з Великоднем ЗСУ
unian.net
гарні привітання з Великоднем для ЗСУ
unian.net
Великдень і війна привітання
Відкриті джерела
Великдень і війна вірш привітання
tsn.ua
привітання з Великоднем миру
rvua.com.ua
Великоднем під час війни своїми словами
telegraf.com.ua

Віримо, що привітання з Великоднем для воїнів трохи їх підбадьорять та додадуть наснаги для боротьби.

З Великоднем, Україно! З Пасхою, дорогі захисники!