Привітання з Великоднем для родичів: душевні побажання українською у найсвітліше свято

Великдень
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

як привітати родичів з великоднем
canva.com

У цій статті ви знайдете найкращі привітання для батьків з Великоднем, для бабусі та інших родичів, з якими ви захочете поділитися радістю від важливої релігійної дати

У нашому святковому розділі “Великдень” з’явилася нова порція вітального контенту до свята Воскресіння Христового. Якщо ви шукаєте найкращі привітання з Великоднем для родичів, ми точно знаємо, що сподобається вашим рідним. Поїхали!

Привітання для батьків з Великоднем

За традицією, Великдень в Україні завжди святкують у великому колі родини. Проте, на жаль, нині не всі зможуть зустрітися з найдорожчими. І це ще один привід проявити знаки уваги та сказати душевні слова тим, кого любите, навіть якщо у свято ви не поруч. Привітання для батьків з Великоднем можна озвучити по телефону чи відправити онлайн. Вони також можуть прозвучати як тост за святковим столом.

вітання з великоднем для батьків
ХОЧУ

***
Дорогі мої батьки! Бажаю вам, щоб кожен ваш день був наповнений родинним затишком та теплом, а наші відносини ставали ще кращими та ближчими. Нехай ваші діти радують вас своїми досягненнями, а наша родинна єдність буде невразливою.

***
Любі мої! Нехай цей день стане початком нових традицій і звичаїв у нашій родині. Бажаю, щоб кожен ваш день був сповнений злагоди, взаєморозуміння та великодушності. Нехай ваші нащадки завжди будуть джерелом великої радості для вас.

***
З Великоднем, дорогі мої! Нехай Бог береже моїх батьків і кожен день дарує надію, сили, віру і любов. Бажаю вам яскравих променів пасхального сонця, радісних відчуттів на серце, незмінного ладу в будинку і постійної благодаті.
 ***
Прийміть найкращі вітання і побажання з Великоднем! Бажаю, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення супроводжували вас і всю нашу родину, давав сили та наснагу для справ на добробут і процвітання нашої рідної України.

***
Христос Воскрес! Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. І нехай сьогодні і завжди душа твоя іскриться вірою, помисли — добром, а серце — любов’ю.

***

Мої найрідніші, вітаю з великим святом Пасхи Христової! Христос Воскрес! Бажаю допомоги Божої, міцності духу, сердечного тепла, пасхальної радості, посмішок, добрих облич, здоров’я, тепла дому, трепетної радості, благодаті, милості, душевного просвітління. Хай воскресіння Христове принесе світло, щастя, мир. Бережи Вас Господь!

***
Мої любі та рідні,
Мамуся й тато, дорогі.
Христос Воскрес, Христос Воскрес
Спустився до Великодня він з небес!

Нехай дарує нам усім здоров'я
І життя мирного з любов'ю.
Йому за все дякуємо,
Адже навколо нас Господній світ!

Нехай вас, рідні, опікає,
Від бід й страждань захищає.
Живіть довго і щасливо
У родині єдиній та красивій!

***
Хай Божа Матір Вас охороняє,
А Дух Святий здоров’я посилає.
Господь дарує Ангела з небес! –
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
 ***
Батьки дорого та любі,
Вас з Великоднем вітаю,
Добра й любові я дому
Отчому бажаю!
 ***
З Великоднем тебе
Я щиро привітаю!
Хай Бог тобі в житті
У всьому помагає!
Нехай дарує Ангел,
Любов тобі з небес!
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

Привітання з Великоднем мамі, тату

Найбільш душевні слова привітання з Великоднем мамі, а також для батька — далі.

***

Мамочко, вітаю зі світлим святом Христового Воскресіння, нехай передзвін великодніх дзвонів принесе лише благі вісті, нехай твоє серце наповниться радістю, хай віра допомагає долати труднощі.

***

Мила мамусю, в день Великодня бажаю тобі світлих емоцій, душевної рівноваги та тепла. Будь завжди збережена Богом, нехай твій Ангел ніколи не покидає тебе в скрутну хвилину. Залишайся завжди такою ж відкритою, доброзичливою і чуйною людиною. Дякую тобі за твою віддану материнську любов і віру в мене, чуйне серце і своєчасну підтримку, дбайливе ставлення і ласку!

***
Дорогий тато, вітаю з Великоднем, бажаю у цю чарівну неділю року, щоб всі мрії збувалися, здоров'я ніколи не підводило, поруч завжди звучали улюблені голоси, а в будинку було повно гостей. Нехай віра зігріває душу в будь-якій біді, а близькі люди завжди будуть поруч. Щастя, любові, радості в це чудове свято!
 

***
Таточко, з сердечним трепетом вітаю з великим святом Святої Пасхи! Зустрічай його з чистою душею і добрим сумлінням. Бажаю земних благ, духовного розвитку, душевного спокою, Божого промислу і волі у всіх справах і починаннях. Радості торжества, міцної віри й безмежної любові!

***

Христос Воскрес! Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Великодня! Кожен рік ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться у твоєму серці й підтримає у важку хвилину!

***
Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Нехай душа твоя завжди знаходить спасіння, хай в житті твоєму постійно знаходиться правильне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру та випромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогих людей.

***

Зі Світлим Великоднем вітаю!
Здоров'я тобі, мамо, бажаю.
Щоб жила ти багато-багато літ,
Не знала ніколи тривог та бід.
Добром була завжди оточена,
Люба моя, ти мені потрібна!
Щоб Господь тебе оберігав,
Щоб сил тобі багато додавав.
"Христос Воскрес!" — тобі кажу,
Цілую, обіймаю і люблю!

***
Хай щастя світиться в очах,
Бережи посмішку на вустах.
Тебе, мамусю, я люблю.
"Христос Воскрес!" — тобі кажу.
 

***
З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю!
Жити в радості й любові від душі бажаю!
Запашною нехай буде Великодня Паска
І до віку буде з Вами світла Божа лакса!
Христос Воскрес!

вітання з пасхою для мами
ХОЧУ

Привітання з Великоднем бабусі, дідуся

Для тих, хто шукає красиве привітання з Великоднем бабусі та для дідуся, ми публікуємо наступні рядки.

***

Ласкаво прошу у ваш дім Великодню радість і світло! Цей день нехай принесе вам багато щасливих митей, які будуть пам’ятатися надовго. Нехай весняний дзвінок вогнівка розвеселить ваші серця, а запашний аромат паски наповнить дім затишком та теплом.

***

Дорога бабусю, вітаю з Великоднем! Бажаю щасливої долі та щирої радості. Нехай щебет птахів, весняні квіти, рідні посмішки подарують добру надію, нехай велике свято нагадає про світлі почуття та великі прагнення.

***
Сьогодні — найсвітліше свято в році. Чути передзвін дзвонів, християнський світ осяяний радістю, добром та добротою. Нехай Господь береже у вашому домі злагоду, а в душі спокій. Христос Воскрес, зі святом!

***
Дорогі мої дідусь та бабуся! Ось і настала головна подія церковного календаря — Великдень. Нехай це весняне свято наповнить ваш будинок зарядом позитивних емоцій, запахом печених пасок, розписних яєць і почуттям щирої віри. А молитви розкриють душі рідних і близьких для світу та спокою. Зустрічайте Воскресіння Христа дарами природи, накривайте на стіл і відзначайте. Христос Воскрес!

***
З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю!
Жити в радості й любові від душі бажаю!
Запашною нехай буде Великодня Паска
І до віку буде з Вами світла Божа ласка!
Хай Божа матір Вас охороняє,
А Дух Святий здоров’я посилає.
Господь дарує Ангела з небес!
– Христос Воскрес!
– Воістину воскрес!

***

Любі прабатьки,
Вас з Великоднем вітаю!
Відмінного здоров'я вам
І щастя побажаю!

Удача хай супроводжує,
Любов не залишає.
Христос Воскрес! Воістину!
Нехай вас оберігає!

 ***
Хай пасочка у пічці не згоряє
І шиночка завудиться в огні,
Хай в вашій хаті свято не минає
І не зникають страви на столі.

Хай яйця стануть різнокольорові
За порухом одного писанка,
Хай хрін буде цілющим і здоровим
Й цвіте бузок на стрічці рушничка.

Хай дзвони в церкві ще гучніше дзвонять,
Хай ангел усміхнеться із небес,
Хай навіть кошички радіють і говорять:
„Христос Воскрес, воістину Воскрес!”

вітання для бабусі з великоднем
ХОЧУ

Привітання з Великоднем для родичів

Якщо плануєте звернутися з побажаннями у світле свято до родичів, вам точно знадобляться наступні рядки.

***

Хай цей світлий і радісний день принесе вам безліч веселощів та відкриє нові перспективи. Нехай ваше життя буде наповнене теплом, любов’ю і натхненням, як яскраві весняні квіти. Зичу вам великоднього кошика щастя, здоров’я та незабутніх вражень!

***
Вітаю з Великоднем та від усього серця бажаю все лихе залишити у минулому та з новими надіями, з доброю совістю, з чистими помислами, з щирими усмішками відкрити нову сторінку у своєму житті. І нехай на цій сторінці панує щастя, кохання та віра. Будьте здорові та живіть у мирі.

***
Христос Воскрес! Дорогі рідні, у це світле свято, можна тільки побажати здоров’я, щастя, любові, миру та душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно. Завжди вас оточує розуміння, любов і турбота!

***
Хай запанує у ваших родинах радість та спокій, адже з мелодіями гаївок, запашною паскою та барвами писанок на землю сходить Боже благословення. Бажаю, щоб Великдень надихнув вас на нові звершення на благо українського народу, який, як і багато століть тому, на вітання “Христос Воскрес” відповість “Воістину Воскрес!”

***
Велика Пасха — свято всіх християн. У такий святковий день хочеться побажати добра, здоров’я, миру, процвітання всім. Нехай кожен день ваш дім наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. Зі святом Пасхи!

***
Свяченого яєчка, доброї паски
І сонця окрайчик з Божої ласки!
У мирі та щасті, добрі та любові, святкуйте
Великдень у родинному колі!

***

Зі святом вітаю,
Славною, світлою Пасхою!
Я радо побажаю
Життя з щастям, добром і ласкою.

Радості та щастя,
Миру і спокою,
Нехай добрий ангел
Буде завжди з тобою!

Щоб всі хвороби,
Горе і печалі
Моїх рідних
В житті не зустрічали!

***
Христос воскрес — квітує Україна,
Наш край в веснянім маєві чудес,
Звучить медово мова солов’їна.
Христос воскрес! Воістину воскрес!
Усім міцного здоров’я!!!

***

Звістка радісна лунає!
Світ Ісуса величає
Великоднім дзвоном, співом,
Чистим серцем — повним віри,
Ясних, добрих сподівань!
Великодніх Вам світань!

великдень привітання для родичів
ХОЧУ

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Також не пропустіть поради про те, що треба дарувати похресникам на Великдень. Вся актуальна інформація доступна за посиланням.