ТОП-4 книг для істинних інтровертів

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо ви любите бути наодинці з собою, щоразу насолоджуючись пізнанням власного Всесвіту, зверніть увагу на наступні книги. Раніше ми писали про найкращі бестселери, а тепер розкажемо, що почитати інтровертам.

Якщо ви віддаєте перевагу усамітненню, наступні книги — саме для вас, пише tutkatamka.com.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

“Сила інтровертів. Тихі люди у світі, що не може мовчати” Сьюзен Кейн

Кейн досліджує та спростовує “екстравертний ідеал” успіху, який колись утвердився. Згодом автор резюмує, що насправді революціонери — це “тихі люди”, інтроверти.

ТОП-4 книг для істинних інтровертів - фото №1

“Думай повільно… вирішуй швидко” Даніел Канеман

Нобелівський лауреат Даніель Канеман пише про те, чому люди роблять нераціональні вчинки, і як приймають неправильні рішення. На думку автора, дії людини визначаються її думками. Проте не завжди люди контролюють своє мислення.

ТОП-4 книг для істинних інтровертів - фото №2

“Дика. Небезпечна подорож як спосіб знайти себе” Шеріл Стрейд

Автор описує шлях жінки, яка сама пройшла пішки по дикій глушині Маршрут Тихоокеанського хребта, чим шокувала весь світ. Книга стала бестселером та отримала чимало нагород. А ще вона зайняла верхній рядок у рейтингах “The New York Times” і “Amazon.com”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-4 книг для істинних інтровертів - фото №3

“Уолден, або Життя в лісі” Генрі Торо

Американський письменник Торо у свої 28 вирішив усамітнитися від суспільства, і збудував собі будинок в лісі на березі Уолденського ставка. Себе автор називає “інспектором злив і сніжних бурь”.

ТОП-4 книг для істинних інтровертів - фото №4

Раніше ми писали про книги для психологів. Для вас — цікава добірка, яка стане у нагоді як аматорам, так і початківцям у даній сфері.

Фото: Pinterest