Щоб день був вдалим: як зробити ранок продуктивним

Особистісний розвиток
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Для більшості людей ранкове пробудження перетворюється на справжні тортури. Будильник переводиться кілька разів, хоча насправді це не корисно для організму.

Проте, якщо започаткувати певні ритуали, вони можуть допомогти прокинутися і налаштуватися на робочий день з гарним настроєм та продуктивними планами, розповідає life.24tv.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Щоб день був вдалим: як зробити ранок продуктивним - фото №1
  1. Запровадьте свої ранкові ритуали

 Це може бути фізична руханка, запис у щоденнику, слова подяки чи склянка води. Відомо, що звичка формується протягом 66 днів, тому зовсім швидко ви робитимете це автоматично.

  1. Повноцінно висипайтеся

Нічний сон 7-9 годин, надзвичайно впливає на організм. Щоб краще висипатися не пийте на ніч алкоголь та каву, провітрюйте кімнату перед сном та думайте про приємні речі, для швидкого засинання.

  1. Рух - це життя

Для повноцінного ранку потрібно не забувати про спорт. Введіть за звичку невелику прогулянку чи зарядку. Лондонський фітнес-тренер Джордан Голланд каже, що навіть невелика фізична активність покращує настрій, вивільнює енергію і позитивно впливає на день.

  1. Обов'язково снідайте

Готуйте для себе корисний сніданок і потурбуйтеся гарно його оформити. Це додасть сили, зарядить енергією і підніме настрій.

  1. Ранок без гаджетів

Намагайтеся після пробудження не брати відразу до рук телефон. Домовтеся з собою зробити це після душу, сніданку чи зарядки.

  1. Підготовка звечора

Намагайтеся деякі речі виконати ввечері. Підготувати та перевірити одяг, почистити взуття, зробити заготовлення для сніданку і підготуйте контейнери для їжі на перекус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці та інші цікав і лайфхаки для ранкового пробудження допоможуть робити це легко та з насолодою. Робіть це регулярно та не пропускайте жодного дня.