Книжкові смаки Марго Роббі: які книги полюбляє чарівна Барбі

Особистісний розвиток
905
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Які книги полюбляє Марго Роббі
Улюблені книги Марго Роббі. Фото: Хочу!

Що у вільний час читає Марго Роббі

Книги - це улюблене заняття дорослих і дітей, звичайних людей та відомих зірок, багатих і бідних, щасливих та не дуже, хитрунів та щирих серцем. Раніше ми розповідали, які улюблені книги у Тімоті Шаламе та Кіліана Мерфі, а сьогодні покажемо найбільші книжкові вподобання неперевершеної Марго Роббі.

Марго Еліс Роббі - австралійська актриса та продюсер. Відома за ролями в “Барбі”, “Вовк з Уолл Стріт”, “Загін самогубців” та інших відомих блокбастерах. Має численні нагороди та номінації, включаючи номінації на три “Оскари”, шість премій Британської кіноакадемії та чотири “Золоті глобуси”. Які книги вона відкриває, щоб відпочити, розповідає celebbookrecs.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Книга Гобіт, або Туди і звідти, Джон Р.Р. Толкін

Книги, які читає Марго Роббі
Улюблена книга Марго Роббі. Фото: yakaboo.ua

Неймовірна пригода, у якій кілька гномів вирушили на пошуки загарбаного драконом золотого кільця. Сутички з тролями, ґоблінами, ґномами, ельфами та гігантськими павуками, бесіда з драконом, Смоґом Величним, і радше мимовільна присутність на Битві П’ятьох Армій — ось лише деякі пригоди, що їх судилося пережити на шляху.

Одна з улюблених книг Марго Роббі
Улюблена книга Марго Роббі. Фото: goodreads.

Шедевр американської літератури надзвичайно співчутливий, драматичний і глибоко зворушливий “Вбити пересмішника” веде читачів до джерела людської поведінки де невинність переплітається з досвідом, а доброта з жорстокістю, любов переходить у ненависть, а гумор поряд з пафосом. Зараз надруковано понад 18 мільйонів примірників і перекладено книгу сорока мовами. Це історія молодої жінки з Алабами, яка претендує на загальну привабливість. Гарпер Лі завжди вважала свою книгу простою історією кохання, але вона полонила мільйони сердець.

The Sun Also Rises?, Ернест Хемінгуей

Улюблена книга Марго Роббі
Книга Ернеста Хемінгуея одна з найулюбленіших у Марго Роббі. Фото: yakaboo.ua

Квінтесенція роману втраченого покоління “ І сонце сходить” є одним із найвідоміших шедеврів Ернеста Хемінгуея та класичним прикладом його стриманого, але надзвичайно потужного стилю письма. Пронизливий погляд на розчарування та тривогу покоління після Першої світової війни, роман знайомить з двома найнезабутнішими героями Хемінгуея: Джейком Барнсом і леді Бретт Ешлі. Історія розповідає про яскраву Бретт і нещасного Джейка, які подорожують із бурхливого нічного життя Парижа 1920-х років до жорстоких арен для кориди в Іспанії разом із строкатою групою емігрантів. Це епоха морального банкрутства, духовного розпаду, нереалізованого кохання та зникнення ілюзій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пропонуємо вашій увазі найкращі 1 0 українських письменників , які обов’язково потрібно прочитати. Вони надихають, дають сили та допомагають гарно провести час.