10 речей, які ви не повинні нікому пояснювати: цей список — ваше право бути собою

Особистісний розвиток
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

10 речей, які не потребують обговорення з іншими
За що ми не маємо виправдовуватись перед іншими. Фото створене ШІ для ХОЧУ!

Саме ці речі визначають ХТО ВИ у цьому житті

Наше життя складається з дрібниць. Життя — це мільйони різних моментів, як хороших, так і поганих. Та, звісно ж, кожному з нас хочеться, щоб перших було більше, ніж других… Щоб справді це отримати, потрібно роками практикувати різні техніки позитивного мислення, однак насправді не тільки вони можуть з цим допомогти 😉

Дуже важливо відмежовуватися від людей з негативною енергетикою, які люблять сунути свій ніс у чужі справи й псувати настрій. Їм не варто розповідати нічого зайвого. І, крім того, перед ними (та й ні перед ким іншим загалом) не варто виправдовуватися за деякі речі. Повним списком речей, які ви не зобов’язані нікому пояснювати, ділиться сайт Ukr.Media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

📎 10 речей, за які ви ніколи не повинні виправдовуватись

  1. За те, чому ви хочете побути на самоті — без інших людей, навіть мами / тата / сестри / брата / чоловіка / подруги…

  2. За те, що для вас цікавить у житті. Комусь подобається космос, хтось фанатіє від машин, а для когось нема більшого щастя, ніж проводити весь свій час з дітьми — усі ми різні й так і повинно бути!

  3. За те, яку професію ви вибрали і як будуєте свою кар’єру.

  4. За власні переконання та цінності. У кожного з нас свої пріоритети та зацікавлення, і поки хтось дбає про глобальні питання, інші люди зациклені на покращенні мікроклімату у родині, кар’єрним просуванням абощо. Це цілком нормально. Крім того, під обговорення не повинні підпадати такі сфери як релігія, ваші моральні цінності та політичні погляди.

  5. За те, чому ви не хочете когось прощати або просити пробачення. Це повністю ваше право.

  6. За свою ідентичність. Якщо комусь не подобається ваш стиль в одязі чи спосіб вести комунікацію, то нехай іде займатися власними справами — ми впевнені, що у вас все цілком під контролем! 👌

  7. За те, чому ви “відстаєте” від інших. Ах, ви не отримали диплом про вищу освіту й не вийшли заміж до 25? Досі не відкрили власний бізнес і працюєте “на дядю”? Ще ні разу не були на Мадейрі? Все ще катаєтесь у маршрутці, а не на власному авто? Відповідайте на це щось типу: “О, а ви хочете проспонсорувати мій відпочинок на Мадейрі? Клас, я якраз придивилася один класний готель! Виліт вже завтра!” або “А я якраз іду з автосалону. Брала одну свіжу модельку на тест-драйв. Якраз хотіла зичнути в тебе 100 тисяч, щоб вже ввечері її забрати! Скинеш на картку чи готівкою буде?”.

  8. За свій біль — як фізичний, так і емоційний. Нема чого мірятися ним з іншими людьми й ще більше заглиблюватись у цю тему, якщо все, що треба вашому співрозмовнику — це просто потеревенити і, можливо, поскаржитися на свої біди-печалі.

  9. За свою цінність. Пам’ятайте, що нахабність та самовпевненість — це зовсім різні речі. І себе потрібно цінувати без усіляких “але”, “бо” і т.д.

  10. За те, з ким ви спілкуєтесь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся, які 9 речей треба робити щоранку, щоб почуватися щасливішою! В ідеалі всі вони повинні бути виконані ще до настання 9:00 🤗