Станьте впевненою у собі за допомогою одного простого трюка, який вже допоміг багатьом людям

Психологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Впевненість у собі -  це почуття, яким володіють успішні люди. Це те, що людина навчається з малого віку, за підтримки батьків.

Чи можливо  навчитися бути впевненим у собі вже у дорослому віці? Це почуття можна і необхідно розвивати. Процес, звичайно не з легких, проте він вартий затрачених зусиль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Існує багато психологічних прийомів для навчання впевненості. Потрібно спробувати не один, щоб знайти потрібний саме вам, розповідає medium.

Станьте впевненою у собі за допомогою простого хитрого способу: трюк, який допоміг багатьом людям - фото №1

Робіть це в першу чергу

  • Слідкуйте за своєю поставою та ходою. Ваші пози повинні бути відкритими, а жести виразними. Не сутультеся, ваша  хода має бути прямою і чіткою.

  • Зверніть увагу на ваш голос і вміти контролювати його діапазон і тембр. Треба вміти говорити як м’яко, так і жорстко, коли потрібно довести свою правоту.

  • Важлива  інтонація, адже  за допомогою інтонації навчиться передавати іншим свій настрій та емоції. Домагайтеся того, щоб ви могли дивитися в очі будь-якій людині, не відводячи погляду. Навчіться передавати за допомогою погляду необхідні вам емоції.

  • Частіше посміхайтеся! Адже усмішка  надає вам впевненості і є ознакою впевненої в собі людини.

Станьте впевненою у собі за допомогою простого хитрого способу: трюк, який допоміг багатьом людям - фото №2

Щоб розвинути впевненість у собі скористайтеся одним маленьким прийомом, який допоміг багатьом людям.

Отже, з усього списку ваших нагальних справ завжди робіть першим те, що робити зовсім не хочеться. Наприклад, якщо потрібно комусь подзвонити і відчуваєте невпевненість - відразу дзвоніть. Або не хочеться починати неприємну розмову і ви відтягуєте це на потім - не потрібно чекати, починайте прямо зараз.

Перші рази вам буде некомфортно, але чим більше ви використовуватимете цей спосіб - тим краще і легше це робитимете з часом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маленькі перемоги над собою це великі кроки у подоланні своєї невпевненості. Вони дають зрозуміти, що ви рухаєтеся у правильному напрямку розвитку себе, як особистості.