Це не просто мелодія: що насправді означає звук, який ви поставили собі на дзвінок

Психологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Ми обираємо мелодію на рингтон виходячи зі своїх уподобань. Одні виставляють класику, інші рок, а є такі, що насолоджуються звуками тварин або пташок.Також музика має бути гучною, щоб її було добре чути серед шуму. Але кожен вибір музики, як і малюнки чи почерк, може багато розповісти про вас.

Адже не все так просто. Адже психологи довели, що мелодія, яку ми вибираємо на дзвінок пов'язана з нашими таємними бажаннями і амбіціями. Рингтон на телефоні приховує наші комплекси, повідомляє tut-cikavo.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Романтичні мелодії

Романтику полюбляють люди глибоко емоційні та сентиментальні. Можливо мелодія нагадує їм про найкращі моменти життя. Вони дещо старомодні і мріють про будиночок серед лісу, для споглядання краси природи серед тиші та спокою.Але насправді там вони витримають зовсім недовго,  адже швидко занудьгують.

Класика

Класичні мелодії викликають асоціації з людиною культурною і недалекою від творчості. Але насправді Вівальді чи Бетховена обирають люди, які знаходяться у пошуку гармонії. Вони прагнуть робити всі справи досконало і завжди завершувати почате.

Гучна мелодія або гітара 

Це вибір врівноважених, спокійних людей, для яких спокій знаходиться на першому місці. Практичність і надійність допомагає обирати собі друзів, схожих за характером. Всі вчинки добре помірковані і зважені. Але такі люди, намагаючись бути досконалими, не прощають собі втрату витримки і зайві емоції.

Рок та попса

Таку музику обирають сучасні люди. Вони воліють бути у курсі усіх новинок і добре розбираються у новинках гаджетів та техніки. Вони приязні і цікаві співрозмовники та люблять бути у центрі уваги.

Музика та фрази з фільмів

Любителі дешевих ефектів, які люблять епатажність і прагнуть постійно вражати публіку. Головний страх такої людини - стати нецікавою і втратити увагу.

Прикольні звуки, пісні та фрази

Такий вибір - прояв ексцентричності. Головне бажання у житті - виділятися серед інших і бути особливим внаслідок специфічних вчинків.

 Безсмертні хіти

Якщо на рингтоні стоїть Бітлс чи Абба, то це люди які не задовільняються малим чи половиною. Вони шукають великі можливості і знаходять їх.Також такі мелодії обирають любителі класики і меломани.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За музикою на телефоні можна розпізнати затятого меломана. Також ваш вибір може вказати на сильні сторони особистості чи ваші переконання.