Наслідують monobank: у Приваті заявили про важливе нововведення у "Приват24"

Бізнес та гроші
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нещодавно один із найпопулярніших банків України заявив про важливе нововведення. Зміни торкнулися додатка "Приват24", яким користується чимало українців. Що саме змінилося - розповідаємо у цьому матеріалі.

Заява про нововведення з'явилася на офіційному сайті банку. Вказується, що відтепер клієнти ПриватБанку мають можливість скористатися новою функцією під назвою "Конверти" (це своєрідний аналог "банки" у Моно).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомив член правління з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, "Конверти" - це дуже зручний фінансовий інструмент, який допоможе волонтерам швидко збирати донати, а всім клієнтам відкладати власні кошти на важливі цілі й керувати своїми фінансами. Відкрити свій конверт можна буде прямо у Приват24 - через меню "Конверти" чи меню "Гаманець".

Наслідують monobank: у Приваті заявили про важливе нововведення у "Приват24" - фото №1

Щоб швидко зібрати необхідну суму донатів, треба лише додати до конверта опис збору, зображення та пошерити Конверт в соціальних мережах. Його поповнити можна як звичайну картку, а всі учасники збору бачитимуть його мету та прогрес досягнення мети.

Для планування власних фінансів чи накопичення на важливі цілі можна відкрити необхідну кількість Конвертів, також збирати з сім'єю або друзями на щось спільне: подорож, візит до ресторану, подарунок на день народження тощо,

- йдеться у повідомленні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також у ПриватБанку зауважують, що з "Конверта" можна витрачати кошти напряму, не переказуючи їх на картку: достатньо просто додати конверт у гаманець Google Pay чи Apple Pay. Також з конвертів можна вільно переказувати гроші на власні банківські карти, картки інших осіб та навіть на "Конверти" друзів, знайомих, членів родини тощо.

Як створити КОНВЕРТ у ПриватБанку: відеоінструкція 

Як керувати Конвертом у додатку Приват24: відеоінструкція

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше один із найбільших українських банків зробив важливу заяву щодо терміну дії своїх карток.  Інформація насамперед стосується тих, у кого строк дії пластикової картки підходить до кінця.