Як українським компаніям заощадити під час війни: коворкінг у Києві дає 50% знижку

Бізнес та гроші
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Комфортний коворкінг у Києві - фото
Фото: BeeWorking

BeeWorking робить ставку на українські компанії

Коворкінг BeeWorking у Києві оголосив безпрецедентну акцію для вітчизняних компаній: 50% знижку на оренду офісних приміщень. Про це повідомляє "Телеграф".

За словами CMO BeeWorking Олександри Малінової, така акція дозволить українським компаніям суттєво заощадити на оренді робочого простору та спрямувати більше ресурсів на розвиток, маркетинг і виплати зарплат. Адже бізнес під час війни — це запорука відновлення економіки в майбутньому.

Окрім економії коштів, "Made in Ukraine" компанії в BeeWorking отримають комфортні робочі місця, сучасну інфраструктуру, простір для нетворкінгу та можливість приєднатися до спільноти однодумців.

Related video

Акційна пропозиція передбачає оренду трансформованих під будь-яку кількість співробітників офісних приміщень та доступ до повної інфраструктури – від генераторів і безперебійного інтернету до спортзалу, кухонь і навіть облаштованого бомбосховища.

..

Якщо ви прагнете отримати докладнішу інформацію про пропозицію для компаній "Made in Ukraine", радимо зв'язатися з коворкінгом за номерами +38 (073) 173 33 93 (район Поділ) або +38 (063) 102 29 79 (Голосіїв). Залишити заявку і підібрати офіс під ваші індивідуальні потреби також можна на сайті компанії.

До речі, раніше BeeWorking також представив спеціальну програму для бізнесу, який релокувався до Києва через бойові дії. Зручний коворкінг у Києві пропонує благодійний тариф на два робочі простори.