Працювати в комфорті, не забуваючи про героїв: столичний коворкінг запустив благодійний тариф на робочі простори

Бізнес та гроші
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

BeeWorking та волонтерський штаб "Зграя" пропонують стати частиною доброї справи. Деталі - далі у нашому матеріалі.

Сучасні реалії вимагають нових підходів до праці: за межами звичних офісів та без довгострокового планування. Але виконувати роботу треба вчасно та ще ефективніше, ніж це було до війни. В умовах енергетичної нестабільності популярними стають коворкінги, надаючи ідеальну можливість працювати в комфортних умовах та оточенні однодумців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви шукаєте робоче місце для себе чи своєї команди в Києві, радимо розглянути можливість працювати у BeeWorking . Тут ви отримаєте не лише безпечну та комфортну робочу обстановку, але й матимете змогу стати частиною благодійного руху.

Працювати в комфорті, не забуваючи про героїв: столичний коворкінг запустив благодійний тариф на робочі простори - фото №1

Благодійні тарифи

Сьогодні колаборація з благодійними фондами - це показник того, як сучасні бізнеси можуть зробити свій внесок у соціальні ініціативи та підтримати важливі справи. BeeWorking разом з волонтерським штабом "Зграя" створили спільний, благодійний тариф для кожного, хто хоче стати частиною великої перемоги.

Підтримуючи таку акцію, ви активно допомагаєте волонтерському штабу @zgraya.ua у їхній важливій роботі.

Благодійні тарифи доступні для двох типів робочих місць:

1. Благодійний LOUNGE ZONE — за цим тарифом ви отримуєте доступ до затишного та продуктивного робочого простору "Lounge Zone" за ціною $165/місяць (за курсом НБУ).

Працювати в комфорті, не забуваючи про героїв: столичний коворкінг запустив благодійний тариф на робочі простори - фото №2

2. Благодійний OPEN SPACE — цей тариф дозволяє вам користуватися відкритим робочим простором "Open Space" за ціною $209/місяць (за курсом НБУ).

Працювати в комфорті, не забуваючи про героїв: столичний коворкінг запустив благодійний тариф на робочі простори - фото №3

Найголовніше - 10% від вартості кожного благодійного тарифу будуть спрямовані на допомогу "Зграї". Це означає, що кожен, хто користується послугами BeeWorking, може стати важливим спонсором і надати неабияку підтримку військовим та мешканцям прифронтових міст.

Обираючи цей коворкінг, ви обираєте не лише продуктивний простір для роботи, але й можливість робити добро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мерч від “Зграї” як символ підтримки України

Окрім основної акції, ви зможете придбати фірмовий мерч від “Зграї”. 100% прибутку від його продажу буде передано на потреби ЗСУ.

Серед фірмової атрибутики:

► футболки сППОкій

► шкарпетки Вовк

► піни для ваших дизайнерських речей

► стікерпак з відомими сюжетами

► а також безмежна вдячність за вашу підтримку

На що саме будуть направлені кошти? 

  • стабілізація, реабілітація та евакуація поранених з місць бойових дій;

  • наповнення засобами тактичної медицини та доставка у зону бойових дій;

  • пошив тактичних аптечок зі швидким скиданням, каверів на шоломи, будь-яких підсумків;

  • постачання лікарням обладнання та медикаменти, щоб забезпечити лікарні, що в прифронтових зонах;

  • Допомога жителям прифронтових міст та вимушено переміщеним особам.

Працювати в комфорті, не забуваючи про героїв: столичний коворкінг запустив благодійний тариф на робочі простори - фото №4

BeeWorking має дві локації в Києві

BeeWorking Podil розташований на Подолі, в історичному центрі Києва. Ця локація ідеально підходить для тих, хто хоче працювати в оточенні краси та історії. Своєю чергою BeeWorking Holosiiv розташований на Голосіївському проспекті, в одному з найсучасніших районів Києва.

Обидві локації BeeWorking оснащені сучасним обладнанням та пропонують широкий спектр послуг для комфортної роботи. Зокрема компанія забезпечує своїм резидентам доступ до стабільного швидкого Wi-Fi та облаштованого бомбосховища. А також тут є зони, де можна розслабитися та зарядитися енергією. Мова про ігрові, спортзал, кав’ярні тощо.

Працювати в комфорті, не забуваючи про героїв: столичний коворкінг запустив благодійний тариф на робочі простори - фото №5

Обравши благодійний тариф у коворкінгу вже сьогодні, ви не лише інвестуєте у комфортне робоче середовище для себе, але й робите важливий крок у напрямку підтримки військових. Кожна гривня, що буде направлена у волонтерський штаб "Зграя", стане вкладом у перемогу.

Для бронювання локації за благодійним тарифом ви можете звернутися за такими номерами:

  • Голосіїв +380 (44) 33 77 973;

  • Поділ +380 (44) 33 77 915.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ: