Три рівні Чорного Місяця і як відпрацювати карму, щоб вийти на новий рівень

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Із 3 жовтня на кожен знак Зодіаку почав впливати Ліліт — Чорний Місяць, який розкриває таємні сторони людини і провокує на зради, скандали та істерики. Раніше ми писали, як не піддатися цьому впливу, а тепер розкажемо, які прояви має Ліліт, і що робити, аби перейти на новий етап життя.

Астролог Марина Скаді розповіла, що Чорний Місяць пов'язаний із проблемами , які спонукають людину кардинально змінитися. У період транзиту Ліліт Дівою є ризики потрапити до рук лікаря-недоука, опинитися в поганих умовах чи втратити роботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо людина не буде виконувати кармічні завдання, то матиме на собі негативний вплив Ліліт. Так можна не тільки залишитися на старому енергетичному рівні, а й заробити собі кармічні борги.

3 рівні прояву Чорного Місяця:

І рівень

Тваринний рівень, який живе інстинктами. Він часто проявляється у дитинстві, коли нема контролю над негативними якостями. Проте така поведінка є і в дорослих, які не виросли енергетично.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

II рівень

Людина починає розплачуватися за свої “хочу”. Вона бачить, що втратила заради примх, і чи варто було це робити взагалі. Це рівень важких уроків життя, де з'являється розуміння причинно-наслідкового зв'язку.

III рівень

Цей рівень зустрічається у високорозвинених людей. Їхнє завдання — допомагати іншим долати слабкості та залежності. Рівень цілительства і тих, хто має надприродні здібності. Такій людина все буде даватися легко за її світлу роботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про унікальність кожного знаку Зодіаку. Астрологи розповіли, хто чим особливий.

Фото: Pinterest