Митися чи не митися? Віщуни розшифрували сон про русалку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

За легендами русалка — це міфічна істота, пов'язана з нечистими силами. Її поява означала небезпеку та проблеми. Раніше ми писали, до чого сниться злива , а тепер розкажемо, чи дійсно русалка уві сні попереджає про негаразди.

Різні сонники тлумачать русалку уві сні по-своєму, пише 7snov.com.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хассе пише, що такий сон означає небезпеку від якоїсь жінки. Русалка часто уособлює колегу, яка готує капості на роботі та може підставити.

Болгарська ясновидиця Ванга тлумачить сон про русалку як зустріч із приємною людиною. Також віщунка попереджає, що треба бути обережним у висловах і не довіряти цій особистості секрети.

Логго у своєму соннику зазначає, що русалка — це знак розчарування. Радість буде не довгою і швидко закінчиться. Усе дорогоцінне минуле тепер не має ніякого значення.

Митися чи не митися? Віщуни розшифрували сон про русалку - фото №1

За сонником Менегетті русалка попереджає про короткий роман. Якщо у вас є половинка, — знак про інтригу на стороні. Сплячий має готуватися до того, що його кохана людина заведе когось на стороні.

Якщо русалка уві сні була гарна, — це самозакоханість сплячого. Сон попереджає, що треба бути більш самокритичним до себе. Жахлива русалка в сновидінні показує, що сновидець занадто прискіпливий до своєї зовнішності. Варто бути більш впевненим у собі та цінувати себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сниться місяць. Езотерики розвіяли міфи про частину забобонів щодо такого сну.

Фото: Pinterest