На межі зриву: ці знаки Зодіаку можуть піддатися шкідливим звичкам

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Вони розумні, відповідальні та цікаві. Проте життєві негаразди можуть довести їх до шкідливих звичок. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку не візьмуть келих у руки під час стресу, а тепер розкажемо, хто може легко зірватися.

У цих людей рідко спрацьовує педаль “стоп”. Під час життєвих негараздів вони можуть забути про норми поведінки та зірватися на оковиту або інші згубні звички.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діва

Діви — відповідальні та успішні люди. Проте часто вони хочуть розслабитися, і забувають, що є рамки. Для релаксу вони можуть обрати некорисні речі. Витягнути Діву “назад” уу реальність не легко.

Водолій

Представники цього знаку Зодіаку свідомо “закривають” стрес шкідливими звичками, пояснюючи собі та іншим, що це необхідно і тимчасово. Проте, “тимчасово” залишається лише на словах. Водолії часто потребують допомоги, коли мають стрес чи біду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен

Якщо Овен зірветься, то почне курити або вживати алкоголь. Вийти з цього стану допоможуть рідні, і він обіцятиме ніколи в житті не повторювати подібних помилок. Але з наступними проблемами усе забудеться. Овни будуть винити усе і всіх, крім себе.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку можуть вирішувати проблеми, не вступаючи у конфлікт. Астрологи розповіли, хто виходить сухим із води.

Фото: Pinterest