Жартують недоречно: ці знаки Зодіаку не знають норми в анекдотах

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Різні люди по-різному сприймають смішні ситуації. Хтось може посміятися з самого себе, а комусь буде до сліз образливо. Раніше ми писали про “холоднокровних” матусь , а тепер розкажемо, які знаки Зодіаку не вміють жартувати.

СТРІЛЕЦЬ

Їхні жарти настільки саркастичні, що люди зі сміхом можуть і розплакатися. Стрільці не помічають, як легко ображають людину, розповідаючи анекдот. Варто думати, які слова говорити, і в якій інтонації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ОВЕН

Не менш недоречні жарти в Овнів. Вони розповідають смішні ситуації чи анекдоти у ті моменти, коли люди починають порівнювати такі історії із собою. Овен не зверне увагу на те, що когось образив, тому що навіть не здогадається про це.

ВОДОЛІЙ

Набір анекдотів та жартів Водолія неперевершений. Але обирати, що і коли доречно говорити, ці люди зовсім не вміють. Дуже часто некультурні і не тактовні жарти можуть привести до скандалів, тому краще взагалі не веселити людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, хто страждає восени . Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку з приходом цієї пори мають депресію та пригнічений настрій.

Фото: pixabay.com