Час прокидатися: віщуни розтлумачили сон про вовкулаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Перевертні уві сні приходять не часто. Здавна люди знали, що це — попередження, і в сон прорвалася справжня нечисть. Раніше ми писали, що означає сон про собаку , а тепер розкажемо, що робити, якщо наснився вовкулака.

Езотерики кажуть що даний сон потрібно тлумачити у залежності від того, кому він снився, пише healthday.in.ua. Також варто згадати, яким саме було створіння на вигляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для жінки такий сон показує її неправильну поведінку. Чоловіку перевертень сниться до невдачі та неприємних людей. Якщо сновидиця — вагітна жінка, це знак щодо зміни планів.

Якщо вам наснився великий перевертень, у житті ви відчуєте надмірні переживання, які того не варті. Перестаньте усе перебільшувати. Вам немає чого боятися.

Чорний вовкулак — знак, що на вас чаклують. Більше того, це робить людина з вашого близького оточення. Наснився білий перевертень — нові можливості та позитивні зміни у житті. Усі проблеми, які має сновидець, будуть вирішені на його користь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо вовкулак був злий і нападав на вас, чи переслідував, — попередження про небезпеку. Подбайте про своє життя. Натомість лагідний і добрий вовкулак уві сні показує, що біля вас з'являться брехуни та зрадники. Зверніть увагу на своє оточення.

Якщо вовкулак спав, — у вас буде спокійне, щасливе життя. Ви подолаєте усі біди так, що з вас братимуть приклад. Хворий перевертень уві сні, за сонником Ванги, є хорошим знаком. Для вас настав період, коли можна здійснити плани і мрії.

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сняться таргани. Віщуни розповіли, кому що чекати після такого сновидіння.

Фото: pixabay.com