Сон-знамення: віщуни розповіли, до чого сниться ікона

Езотерика та астрологія
1 328
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна люди вірили що побачити ікону уві сні — це знак з Небес. Цей факт підтверджують і віщуни. Раніше ми писали, до чого сниться душа, а тепер розкажемо, про що уві сні попереджають ікони.

Ікони у сновидінні знаменують благословення, пише goodhouse.com.ua. Ви виходите на білу смугу життя. А ще у вас можуть почати здійснюватися мрії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якщо уві сні ви цілували ікону, не піддавайтеся у реальності спокусам. Перед вами — відкрита дорога до здійснення мрій та планів. Старовинна ікона у сновидінні попереджає про зміни у сім'ї. Причиною стане шокуюча новина.

Тримати ікону в руках — хороші звістки. Якщо ікона впала, чекайте наслідків за власні вчинки. Доки ще не пізно, проаналізуйте все, що ви зробили.

Сон-знамення: віщуни розповіли, до чого сниться ікона - фото №1

Побачити уві сні ікону, яка мироточить — попередження сновидцю, аби він не робив запланований вчинок. Такі дії є нечесними, і вони стануть помилкою, за яку потрібно буде розраховуватися.

Ікона Пресвятої Богородиці сниться до захисту. Образ Миколая Чудотворця — до відновлення та досягнення мети. Якщо ікона Миколая мироточила — знак виконання найзаповітніших мрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що означає сон про церкву. Віщуни розповіли, що робити, аби все було гаразд.

Фото: Pinteres