Чекати біди чи весілля? Віщуни розвіяли міфи про дзвін уві сні

Езотерика та астрологія
820
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна наші пращури були переконані в тому, що почути дзвін уві сні — до смерті. Віщуни не повністю погоджуються з таким тлумаченням. Раніше ми писали, що означає сон про церкву, а тепер розкажемо, до чого сниться дзвін.

Езотерики Міллер, Хассе та Лонго по-різному тлумачать сновидіння, в якому лунає дзвін, пише ezoteryka.com.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера, дзвін сниться до нещастя. Зазвичай це знак про скору смерть дорогої людини. Водночас святковий передзвін дзвонів — це знамення про наближення перемоги.

Якщо уві сні ви били у дзвони, - будете потерпати від докорів сумління. Сон, у якому дзвін розбитий вщент, попереджає, аби ви більше мовчали.

Хасе у своєму соннику пише, що церковний дзвін уві сні — це велика радість. Якщо такий сон наснився вранці у день посту — до змін в житті. Сновидіння, в якому б'ють дзвони церкви, але немає звуку, попереджає про те, що ви дізнаєтеся правду в останній момент.

Чекати біди чи весілля? Віщуни розвіяли міфи про дзвін уві сні - фото №1

Чути дзвони, але не бачити їх — до пожежі. Якщо ви самі дзвонили в дзвони, це знамення про вашу місію когось врятувати з біди. Сон, у якому дзвенить із неба — знак щасливого шлюбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Лонго, церковні дзвони віщують біду і горе. А ще сновидцю показують, що він даремно старається отримати популярність. Нічого не вийде.

Раніше ми писали, до чого сниться священник. Віщуни розповіли, для кого таке сновидіння може бути знаменням, а кому варто просто відпочити.

Фото: Pinterest