Не фоткай сплячу людину! Забобони і прикмети щодо фотографій

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди знали, що не можна фотографувати сплячу людину. А особливо — дитину. Окрім цих, існує ще чимало заборон стосовно фотографування. Езотерики розповіли, який фон краще не брати для світлин, аби не накликати біди.

Наші пращури вважали, що уві сні душі дітей подорожують, і коли тіло фотографують, душа може не повернутися, пише ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий же забобон стосується вагітної. Взагалі езотерики радять не фотографувати вагітних, особливо, якщо у жінки видно животик. Це може нашкодити майбутній дитині.

Сварки та ймовірну розлуку віщують фотографії закоханих, де вони разом на світлинах, але ще не уклали шлюб. Отож, якщо у вас серйозні стосунки, зачекайте зі світлинами.

Не можна фотографуватися на фоні кладовищ, місць катастроф, покинутих сіл, зруйнованих споруд, особливо — будинків. Вважається, що там живе нечисть. А ці створіння не люблять, коли їх фотографують, і можуть зі злості напасти на людину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, куди не варто класти свої речі. Езотерики назвали 3 місця, з яких потрібно прибирати одяг, аби не блокувати позитивні енергетичні канали.

Фото: Freepik