Не вкладайте гроші і не позичайте: які знаки Зодіаку можуть легко обдурити шахраї у листопаді 2023

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи розповіли, кого в кінці осені можуть надурити. Це стосуються фінансової сфери. Раніше ми писали, кому не варто починати бізнес у кінці цієї осені, а тепер розкажемо, кому не треба вірити обіцянкам про легкий прибуток.

Астрологи розповіли, кого можуть обдурити з грошима у листопаді 2023 року. Ці знаки Зодіаку перевірять усі документи і будуть впевнені в своїх підрахунках, проте шахраї виявляться набагато хитрішими. Повернути свої кошти не вдасться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен

Ви бездоганно рахуєте і розумієтеся в легальності документів, але це не завжди допомагає. Не вірте ані вигідним продажам, ані цікавим відсоткам, ані корисним вкладенням. Вас готуються обманути.

Телець

Якщо вам пропонують цікаві вкладення або перспективні ініціативі, де потрібні кошти, ні в якому разі не довіряйте. Навіть легальні документи стосовно цих справ не допоможуть повернути вам кошти. Також астрологи радять не позичати гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев

Попереду — цікаві перспективи. Якщо ви плануєте відкрити власну справу, робіть це самостійно. Ні в якому разі не беріть партнера. Він готує для вас пастку. А ще не вкладаєте кошти у додаткові проекти. Вас у буквальному сенсі обкрадуть дуже професійні шахраї.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які знаки Зодіаку восени мають депресію. Астрологи розповіли, для кого цей сезон — час смутку і втрати енергії.

Фото: Pinterest