Чому не можна дивитися у вікно на повний Місяць? Заборона, яку не слід порушувати в жодному разі

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У нашій культурі є чимало різноманітних заборон: починаючи від цілого списку речей, які не можна дарувати , і завершуючи тим, що в деякі дні не слід робити певні речі. Сьогодні HOCHU.ua розповість, чому у період Повні не можна виглядати у вікно.

Ця пересторога зародилася вже досить давно й однаково поширена практично у всьому світі. Заборона дивитися вночі у вікно на повний Місяць є однією з численних народних прикмет, у які вірять абсолютно різні культури. І не безпідставно: існує відразу декілька причин, які змусять вас задуматися, чи варто так робити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Чому не можна дивитися у вікно на повний Місяць? Заборона, яку не слід порушувати в жодному разі - фото №1
  1. Злі сили та відьми, які чаклують на повний Місяць . У багатьох культурах повний Місяць асоціюється з періодом, коли магія набуває найбільшої сили. Тому, дивлячись на Повню посеред ночі, вважалося, що людина може стати жертвою відьом або злих духів.

  2. Зміна настрою . У деяких культурах повний Місяць вважається символом зміни настрою та нестабільності, тому той, хто вночі визирає на нього у вікно, може незабаром відчути нестабільність у житті й втратити те, що дуже цінує.

  3. Гнів Місяця. Деякі народи раніше вважали, що Місяць має власну душу, тому спостерігати за ним вночі не варто, щоб не накликати на себе його незадоволення чи навіть гнів.

Вірити у це чи ні - вирішувати тільки вам. Більшість людей переконані, що це просто забобони, які вже давно віджили своє. Однак іноді в житті трапляються речі, які важко пояснити з точки зору науки, тому, як ми вже казали, вірити чи ні - це ваше право.

Раніше ми також розповідали про 5 речей, які у жодному разі не можна позичати. Якщо хтось дуже наполягає на тому, щоб ви дали йому щось саме з цього списку, краще швиденько придумати гарну "відмазку".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та феншуй, не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Те саме стосується народних прикмет і вірувань. Цей матеріал має суто розважальний характер