І кохання, і гроші, і пристрасть: що обіцяє китайський гороскоп на листопад 2023

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи східних традицій розповіли, як листопад 2023 року вплине на різні знаки китайського Зодіаку. Раніше ми писали про найскладніший Молодий Місяць , а тепер розкажемо, що кого чекає в кінці цієї осені.

Щур

У листопаді нічого не купуйте і не вкладайте гроші. Це місяць несприятливий у фінансовому плані. Проте ви можете подорожувати. Не бійтеся витрачати на це кошти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бик

Останній місяць осені успішних у сфері бізнесу. Якщо ви шукаєте роботу, вона знайдеться. Проте є проблеми з емоціями та почуттями. Вас чекають непорозуміння та сварки.

І кохання, і гроші, і пристрасть: що обіцяє китайський гороскоп на листопад 2023 - фото №1

Тигр

Цей місяць буде наповнений роботою. Астрологи радять не забувати про відпочинок і менше читати новин з інтернету. Можна почати дієту і зайнятися спортом.

Кролик

Зверніть увагу на своє здоров'я. У листопаді бережіться від холоду та протягів. Якщо у середині місяця ви відчуєте втрату чи сил та енергії, не переживайте — це тимчасово.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
І кохання, і гроші, і пристрасть: що обіцяє китайський гороскоп на листопад 2023 - фото №1

Дракон

Листопад стане для вас місяцем життєвої енергії, творчості та самореалізації. Усі халепи, в які ви попадете, будуть вирішені. Але не чекайте легких перемог.

Змія

Цей місяць вдалий для зустрічей із друзями та родичами. Не вступайте у конфлікти і не будьте активними: проведіть листопад тиші та гармонії. Астрологи радять зайнятися самонавчанням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кінь

Вас чекає прибуток. Це може бути грошовий подарунок, підвищення на роботі чи додатковий дохід. Проте можливі проблеми зі здоров'ям. Бережіть себе.

Коза

У цьому місяці пощастить няням, спортсменам, освітянам і тим, у кого є діти. Якщо в кінці осені вам потрібна буде підтримка, не соромтеся і просіть.

І кохання, і гроші, і пристрасть: що обіцяє китайський гороскоп на листопад 2023 - фото №2

Мавпа

Листопад принесе Мавпам минуле. Ймовірно, це буде друг чи людина серця. А ще ви знову згадаєте колишні вміння. Астрологи рекомендують задуматися над новою роботою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Півень

У листопаді вас чекають скандали, неприємності на роботі та погані новини. Нікому нічого не розповідайте. Ви ризикуєте опинитися у центрі пліток та сварок.

Пес

В цьому місяці у вас почнеться роман, і ви будете по вуха затягнені у спілкування. Із 8 листопада плануйте усе, що вам важливе. В кінці місяця відпочиньте подалі від людей.

І кохання, і гроші, і пристрасть: що обіцяє китайський гороскоп на листопад 2023 - фото №4

Свиня

Листопад для вас стане місяцем сюрпризів. Попереду — цікаві знайомства, вигідні проекти і робочі пропозиції. Не упускайте шанс ані в сфері кар'єри, ані в сфері стосунків. Ваша доля буде на відстані, тому така любов абсолютно реальна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, кому не варто відкривати бізнес у листопаді 2023 року. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть втратити всі кошти.

Фото: Pinterest