Вінчання у храмі: віщуни розтлумачили значення такого сну

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Сновидіння про весілля та храм мають різне значення. Також окреме тлумачення має сон про вінчання. Пригадайте усі деталі, які ви бачили, поки спали, аби правильно розшифрувати їх за сонником.

Сон про вінчання тлумачило чимало віщунів, пише sonnik.net.ua. Розглянемо, чи погоджуються вони із розшифровкою наших пращурів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Фрейда, сон про вінчання означає проблеми. Чоловік, який дорогий вашому серцю, озвучить те, що ви найбільше боїтеся почути. Якщо сновидець — не одружена, але в стосунках, - знак суму за коханим.

Міллер у своєму соннику зазначає, що вінчатися у храмі — до щирих почуттів. Якщо уві сні вінчалися ви, - знак вірного, хорошого друга, який насправді у вас таємно закоханий.

Ясновидиця Ванга казала, що вінчання сниться до романтичних стосунків. Якщо уві сні ви бачили поруч чужого чоловіка — знак, що в оточенні є ворог. Вінчатися уві сні самому — дізнатися секрет від дальнього родича.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сниться застілля. Віщуни розповіли, що чекати після такого сну, і чи варто скоро відзначати весілля.

Фото: Pinterest