Зачепить 4 знаки Зодіаку: Ретроградний Сатурн покарає винних і дасть новий урок

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У дію вступив Ретроградний Сатурн. Ця планета не залишить без покарання кривдників, активізує до праці та самовдосконалення. Раніше ми писали про Чорний Місяць , а тепер розкажемо, яким знакам Зодіаку в найближчий час буде не солодко.

Астрологи розповіли про транзит Ретроградного Сатурну, пише ukr.media . У цей період люди будуть відпрацьовувати нові уроки Всесвіту і відповідати за вчинки, які були нечесними по відношенню до когось. Справа в тому, що Сатурн відповідає за покарання винних та примусове проходження кармічних завдань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ретроградний Сатурн означає, що планета рухається не звичною для себе траєкторією, а назад. В результаті, під час та після такого руху люди попадуться під уроки карми. Для багатьох таких період буде важким, тому що засвоювати уроки доведеться примусово, і подія буде повторюватися, поки людина не виконає своє завдання.

Близнюки

Якщо ви досі не зрозуміли, що вас чекають зміни на роботі, то час це усвідомити. Ви нікуди від цього не втечете, і чим далі — тим буде гірше. На вас покладуть стільки завдань та обов'язків, що ви просто рухнете. Час пригадати, про що ви мріяли, та почати досягати нових кар'єрних висот.

Зачепить 4 знаки Зодіаку: Ретроградний Сатурн покарає винних і дасть новий урок - фото №1

Овен

Якщо ви звикли до активного життя, час пригальмувати. Не хочете? Це зробить Ретроградний Сатурн. Планета покаже, в якому напрямку життя у вас втрачається самоконтроль. Пригадайте, які кармічні уроки ви не захотіли пройти, знехтувавши ситуацією. Можливо, ви пливли за течією, і вами керували?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діва

Вас будуть перевіряти на міцність. І Ретроградний Сатурн покаже, що потрібно змінити в стосунках, аби не наступити на ті ж граблі. В першу чергу зверніть увагу на те, які у вас пріоритети. Подумайте, що трапилося під час Ретрограда. Якщо ви не виправите помилку, то ситуація буде повторюватися знов і знов.

Зачепить 4 знаки Зодіаку: Ретроградний Сатурн покарає винних і дасть новий урок - фото №2

Риби

Ви відчуєте вплив Ретроградного Сатурну найяскравіше. Пригадайте, як ви вважали, що на вас тримається весь світ. Час відновити самосвідомість і подумати про скоєне вами по відношенню до інших людей. Якщо ви не змінитесь, Сатурн додасть такі уроки, що вам доведеться вирости примусово. Якщо ви діяли незаконно, то понесете повну відповідальність за власні вчинки так, що запам'ятаєте це на все життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про Ліліт. Астрологи розповіли, як потрібно себе вести, аби вийти на новий енергетичний рівень.

Фото: Pinterest