Віщуни закликали бути обережним після сну про єдинорогів

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо ви не передивилися зі своїми дітьми популярних мультфільмів про єдинорогів, але при цьому вони вам наснилися, час звернутися до сонника. Віщуни майже одноголосно кажуть, що таке сновидіння попереджає про небезпеку. Раніше ми писали, до чого сняться коні, а тепер розкажемо про єдинорогів.

Сновидіння про міфічних тварин тлумачать чимало віщунів, пише poslezavtra.com.ua. Пригадайте, хто саме вам снився. Якщо це був єдиноріг, варто бути обережним у найближчий час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За сонником Міллера, білий єдиноріг уві сні з'являється, аби допомогти сновидцю побороти певну проблему. Ви впораєтеся з усім без сторонньої допомоги. Якщо тварина уві сні була брудна, це знак гарної зустрічі з людиною, яку ви давно не бачили.

Нострадамус у своєму соннику зазначає, що для дівчини такий сон віщує про те, що вона бачить людей з песимістичної точки зору. Відтак складається хибне перше враження. Якщо уві сні ви бачили дівчину на єдинорозі, це знак втрати грошей. Попереду чималі випробування, які торкнуться фінансової сфери.

Віщуни закликали бути обережним після сну про єдинорогів - фото №1

Ванга пророкувала, що сон про єдинорога — це знак нелегкого життя. Попереду чимало складних ситуацій. Аби мати успіх, потрібно буде пройти всі перешкоди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо уві сні єдиноріг був коричневим, і пив воду зі струмка, це знак про те, що ви не дбаєте про ставлення до своєї персони. Варто задуматися, як ви себе ведете, і яке враження ви справляєте на оточуючих.

Раніше ми писали, до чого сняться лебеді. Віщуни розповіли, хто вірний, а хто може зрадити.

Фото: Freepik