До солодкого життя, чи обману? Віщуни розтлумачили сон про шоколад

Езотерика та астрологія
688
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Сновидіння, у якому ви бачили або ласували шоколадом, зазвичай дуже приємні. Та чи означають такі сни не менш приємні події у реальності? Раніше ми писали, до чого сниться картопля , а тепер розкажемо, що чекати після сну про шоколад.

Розшифровувати солодке сновидіння потрібно в залежності від його деталей, пише 7snov.com.ua . Пригадайте, який саме шоколад вам снився, і що ви з ним робили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Солодкий шоколад знаменує радість та гарні покупки. Якщо ви їли мучне із шоколадним наповнювачем, чекайте сюрприз. Молочний шоколад — знак ніжності та приємного спілкування.

Їсти уві сні гіркий шоколад — до пристрасті. Якщо вам сподобався шоколад у сновидінні, значить вам сподобається ваш новий прихильник. Білий шоколад попереджає про зміни у житті.

До солодкого життя, чи обману? Віщуни розтлумачили сон про шоколад - фото №1

Якщо шоколад уві сні був несвіжий, чекайте розчарування. Езотерики кажуть, що цей сон може також попереджати про хворобу.

Шоколад із горішками сниться до несподіваних сюрпризів, які дуже вас втішать. Якщо ви їли шоколад із ягодами, чекайте подорож або цікаву поїздку. Пити чай із шоколадом — до зміцнення стосунків. Буде гармонія, щастя і затишок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сняться солодощі. Езотерики розповіли, які ласощі попереджають про негаразди.

Фото: Freepik