Нашестя мишей чи одна нова гостя: чому в дім приходять гризуни

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна вважалося, що поява мишей чи навіть 1 мишки вдома — до страшної хвороби, біди і навіть смерті. Це не дивно, адже гризуни переносили складні хвороби, і у багатьох була антисанітарія. Тепер усе змінилося. Мишей тримають вдома як домашніх улюбленців. Раніше ми писали, до чого у вікно врізається птах, а тепер розкажемо, чому прийшла миша.

Якщо ви помітили, що у вас вдома оселилася мишка, не переживайте. Це не завжди поганий знак. Зазвичай одна сіра “гостя” не знаменує нещастя. Навпаки, миша приходить у дім — як знак скорої вагітності жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інша справа, якщо в домі раптово з'явилося декілька мишей, чи ціле нашестя. Це є знаком біди. Якщо така неприємність трапилася восени, миші вас попереджають про таємного ворога, який розставив вам пастки і плете інтриги.

Здавна нашестя мишей знаменувало голод. Нині проблем із цим питанням майже немає, тому що є безліч магазинів із продуктами та благодійні організації, які нагодують та подарують їжу. Проте зі сторони фінансів може бути повний крах. Тому будьте обачні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про знаки Всесвіту. Езотерики розповіли, на що варто звернути увагу в своїх буденних справах, аби попередити проблеми.

Фото: Freepik