Спалить усе, що маєте: віщуни розшифрували сон про Фенікса

Езотерика та астрологія
578
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Містичний птах Фенікс, який згорає до попелу, а потім відроджується ще гарнішим, сниться не просто так. Здавна люди вірили, що він попереджає про новий етап життя. Раніше ми писали, до чого сниться фламінго, а тепер розкажемо, що кому чекати після сну про Фенікса.

Езотерики зауважують, що Фенікс знаменує життя з нуля, пише supermg.com. Сон потрібно тлумачити в залежності від того, як вів себе птах, горів чи ні, і що робив біля вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За мусульманським сонником, якщо вас наснився Фенікс, — ви благочестива і віруюча людина. У вас світла душа і добре серце. За перським сонником Фенікс знаменує зустріч із незнайомцем. Він буде надійним другом чи партнером, який не збреше і не підставить.

Якщо Фенікс уві сні улітав від вас — ваші плани на майбутнє здійсняться не скоро. Якщо птах кричав чи співав — готуйтеся до проблем.

Побачити уві сні, як Фенікс згорів, а потім відродився, — до початку нового етапу життя. Ви втратите все, що мали. А потім у вас буде кардинально інше, нове та ще краще. Прокинутися у момент, коли птах згорів, і не встиг відродитися — до біди. Аби попередити нещастя, ідіть у храм до Бога.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сниться ворона. Віщуни розповіли, в якому випадку таке сновидіння знаменує щастя, а коли попереджає про біду.

Фото: Pinterest