Скорпіон - найпоширеніший знак Зодіаку у світі. А знаєте, який найбільш рідкісний?

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Час від часу кожна людина задумується про те, що гороскоп реально правдивий! От, наприклад, стоїш собі, говориш з людиною і тут вона видає таке, що стає відразу ясно: перед тобою точно Водолій ! Нікому іншому ляпнути щось подібне точно і в голову не прийшло б!

Але чи задумувались ви коли-небудь, якого знака Зодіаку найбільше і, відповідно, найменше? Сьогодні HOCHU.ua розкриє всі секрети і навіть розповість, чому усе саме так!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якого знаку Зодіаку найбільше в світі й чому?

Скорпіон - найпоширеніший знак Зодіаку у світі. А знаєте, хто найбільш рідкісний? - фото №1

Кілька років тому американським вченим, вочевидь, стало трохи нудно і вони вирішили підрахувати, який знак Зодіаку найпоширеніший на планеті. З'ясувалося, що це - Скорпіон! Згідно з підрахунками науковців, йдеться про 9,6% людей по всьому світу, народжених у період з 24 жовтня по 22 листопада.

Пояснити рекордну кількість Скорпіон дуже просто: якщо зважати, що вагітність триває близько 40 тижнів і відняти цей термін від періоду, в який з'являються на світ саме ці представники зодіакального кола, отримаємо проміжок часу між кінцем січня та лютого. А знаєте, яке популярне свято припадає саме на цей період?.. Правильно: День Св.Валентина!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Який знак Зодіаку найрідкісніший у світі?

Скорпіон - найпоширеніший знак Зодіаку у світі. А знаєте, хто найбільш рідкісний? - фото №2

Найменше у світі, згідно з підрахунками вчених, Водоліїв. Представників цього знака всього 6,3%. Нагадаємо, що Водолії народжуються у період з  20 січня по 20 лютого.

Загалом же рейтинг популярності усіх знаків Зодіаку виглядає так:

  1. Водолії - 6,3%

  2. Лев - 7,1%

  3. Стрілець - 7,3%

  4. Овен - 8,1%

  5. Козоріг - 8,2%

  6. Телець - 8,3%

  7. Рак - 8,5%

  8. Терези - 8,8%

  9. Риби - 9,1%

  10. Близнюки - 9,3%

  11. Діва - 9,4%

  12. Скорпіон - 9,6%

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи існує 13-й знак Зодіаку - Змієносець . Коли він народився, який у нього характер і чому про нього заговорили лише останнім часом.