Гучні скандали та розлучення: що і кому знаменує сон про килим

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Встати на гарний килим уві сні — не означає, що в реальності все буде благополучно. Езотерики радять звернути увагу на своє сновидіння. Раніше ми писали, до чого сняться меблі, а тепер розкажемо, як тлумачити сон про килим.

Пригадайте всі деталі свого сну, пише ezoteryka.com.ua. Зазвичай сон про килим рідко віщує щось добре. Готуйтеся до розлучення, сварок і публічних скандалів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За сонником Лоффа, килим уві сні — це знак щастя або проблем у сім'ї. Якщо він був чистим і гарним, все буде добре. Побачити уві сні килим-літак — щастя і взаємне кохання.

Чистити, мити килим уві сні — до роботи над стосунками. Якщо вам ніхто не допомагав, відповідно, ви будете старатися зберегти сім'ю самостійно. Наскільки якісно це вийде залежить від того, чи вдалося уві сні відмити килим до кінця.

Старий килим із дірками сниться до закінчення почуттів. Коханню прийде повний крах. Якщо хтось вимазує килим, значить у реальності з'явиться людина, яка буде шкодити вашим стосункам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хассе у своєму соннику пише, що великий, новий килим знаменує прибуток. Маленький килим — це знак допомоги від близьких. Килим-літак сниться до здійснення мрій.

Якщо ви побачили килим на стіні, і він був старим, — до хвороби близької людини. Килим у темних кольорах попереджає, зо недуга буде серйозною. Купувати килим — до фінансової стабільності.

Раніше ми писали, як розтлумачити сон про діаманти. Віщуни розповіли, до чого сниться така коштовність.

Фото: Pinterest