Ванга розповіла, чому сниться діамант

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Наші пращури вважали, що коштовності сняться не просто так. Особливо, якщо сновидець — жінка. У залежності від того, який камінь наснився, потрібно розшифровувати його значення. Раніше ми писали, до чого сниться рубін, а тепер розкажемо, що знаменує діамант.

Болгарська ясновидиця Ванга вважала, що діамант уві сні має подвійне значення, пише ezoteryka.com.ua. Пригадайте нюанси сновидіння, аби правильно розтлумачити побачене.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сон про діамант показує, що сновидець — людина, яка має унікальний дар і чимало талантів. Водночас цей камінь означає розбрат, який доводить і до сліз, і до крові. Якщо він наснився жінці, і був оздоблений оправою — конфлікти в стосунках.

Діамант у подарунок від нареченого сниться до розкішного весілля. Шлюб буде вдалим та дуже щасливим. Також Ванга зазначала, що загубити діамант уві сні віщує рідкісну подію в реальності. Ви упустите шанс, якщо цей камінь був не гранений.

Якщо уві сні ви збирали діаманти, чекайте сльози через фінанси. Ймовірно ви втратите кошти, або ж посваритесь через них з близькими. Сон про чорний діамант знаменує славу та визнання. Ваша робота буде оцінена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сниться каблучка. Віщуни розповіли, чи дійсно сновидцю потрібно готуватися до весілля.

Фото: Pinterest