Віщий сон: езотерики попередили, до чого сниться срібло

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Срібло здавна вважається металом, який здатен відганяти нечисть та попереджати свого господаря про вроки та погані думки в його сторону. Сни про срібло також наділялися магічним значенням. Раніше ми писали, що означає сон про золото, а тепер розкажемо, що знаменує срібло уві сні.

Аби правильно розшифрувати сон, пригадайте усі нюанси, пише sonnyk.com.ua. Важливо, чи ви бачили срібні прикраси, чи це були речі для побуту. Також чималу роль у розшифровці сновидіння грають ваші дії зі сріблом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера, прикраси зі срібла уві сні позначають занадто високу самооцінку сновидця. Варто бути стриманішим і менше говорити. В іншому випадку ви можете посваритися або з коханою людиною, або з начальством.

Срібні браслет або ланцюжок сняться до фінансового благополуччя. Також цей сон означає злагоду і довіру в стосунках. Сережки позначають вигідне партнерство або ж взаємні почуття у стосунках.

Віщий сон: езотерики попередили, до чого сниться срібло - фото №1

Якщо уві сні ви побачили срібну каблучку, це знак добробуту і успіху. А ще ви можете отримати пропозицію почати цікаву справу, яка в майбутньому принесе чималий дохід.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Посуд і столові прилади зі срібла сняться до багатства і лідерства. Якщо уві сні були сріблясті пательні, каструлі та казанки, — чекайте успіху та вигідної співпраці.

Знайти срібну прикрасу уві сні — знак чималої кількості шанувальників для жінки. Проте жоден їй не сподобається. Срібна монета сниться до проблем із фінансами.

Віщий сон: езотерики попередили, до чого сниться срібло - фото №2

Чистити срібло — до хвороби. Загубити прикрасу зі срібла — до депресії та пригнічення. Якщо уві сні ви вибирали чи отримали подарунок із цього металу — до кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сниться рубін . Езотерики розтлумачили це сновидіння та розповіли, кому варто бути обережним.

Фото: Pinterest