Кричали уві сні? Міллер розтлумачив такий сон

Езотерика та астрологія
1 172
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Будь-які гучні звуки у сновидінні вважаються попереджувальними. Таким чином уві сні вас хочуть від чогось застерегти, а крик — це причина, по якій ви запам'ятаєте сон. Раніше ми писали, що означає сон про зраду, а тепер розкажемо, як розшифрувати сон про крик.

Пригадайте, який саме крик ви чули. Ви самі кричали, чи стали свідком чийогось страшного крику? Від цих нюансів залежить тлумачення сновидіння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера, крики страждання сняться до негараздів. Проте ваша чесність та виваженість допоможуть з усім впоратися. Якщо ви чули, як кричала людина, зверніть увагу на свої емоції. Ви близькі до депресії.

Езотеричний сонник пише, що крик сниться до радості. Якщо ви голосно гукали когось — знак того, що в реальності не потрібно переживати стосовно проблеми, яка склалася. Вам допоможуть усе вирішити родичі або друзі, лише попросіть.

Якщо уві сні кричали про допомогу саме ви — знак вашої замкнутої поведінки. Ви переживаєте, що зайві у сім'ї, і вирішуєте свої проблеми без чиєїсь допомоги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сниться, що ви плавали. Віщуни розповіли, що кому чекати, і як дізнатися про небезпеку.

Фото: Pinterest