Колір і стихія Нового 2024 року: ці елементи принесуть успіх та любов

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

За східним календарем Новий 2024 рік пройде під покровительством Дракона. Цю тварину асоціюють із мудрістю, владою, розкішшю та процвітанням. Раніше ми писали найкращі побажання і тости з нагоди Нового року, а тепер розкажемо, які елементи свята притягнуть благополуччя, радість і щасливі стосунки.

Панування Зеленого Дерев'яного Дракона, згідно з китайським гороскопом, розпочнеться 10 лютого 2024 року і завершиться 28 січня 2025 року. Здавна люди вірили, що під цим знаком на світ з'являються лідери, королі, президенти і генії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стихія 2024 року

Китайці вірять у 5 стихій, які пов'язані із кожним знаком Зодіаку. Згідно із вченням фен-шуй, це — стихії Дерева, Вогню, Землі, Металу і Води. Дракон вважається стихією Землі та Дерева.

Земля — це гармонійна енергія жінки та чоловіка. Їй властивітерпіння, вдумливість, працьовитість, затишок і стабільність. Дерево — елемент прогресу та росту. Воно є джерелом Вогню, який, у свою чергу, створює стихію Землі своїм попелом. Дерево — це творчість, креативність та нові ідеї.

Колір і стихія Нового 2024 року: ці елементи принесуть успіх та любов - фото №1

Колір 2024 року

Головні кольори року Дракона — смарагдовий та жовтий. Вони є похідними від стихій Землі та Дерева. Зелений несе енергію зцілення, відродження, жовтий — радості, розкоші, мудрості. Новий 2024 рік стане періодом реалізованих амбіцій та процвітання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про державні та професійні свята у грудні 2023 року. До вашої уваги — систематизований календар важливих дат.

Фото: Pinterest