Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожен місяць має свою енергетику, планету-покровителя, стихію, тотем і колір. У залежності від того, під яким знаком Зодіаку народилася людина, вона має свої щасливі відтінки. Раніше ми писали, якого числа потрібно загадувати бажання кожному знаку Зодіаку в грудні 2023 року, а тепер розкажемо, які відтінки нігтів будуть притягувати у цей період багатство та успіх.

Езотерики переконані, що відтінки успіху та благодаті потрібно носити і в гардеробі, і в аксесуарах, і в манікюрі. Зверніть увагу, які кольори будуть найвдалішими на грудень 2023 року для кожного знаку Зодіаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен

Астрологи радять Овнам обирати у грудні персикові та коралові кольори. Вони будуть притягувати енергію та натхнення. Для манікюру обирайте варіанти без шимеру та блискіток.

Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №1
Pinterest

Телець

Щасливий колір Тельця — колір м'яти і морської хвилі. Такі відтінки будуть заспокоювати, мотивувати і дарувати сили. А ще м'ятний колір притягуватиме вигідні знайомства і нові кар'єрні можливості.

Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №2
@fgbeautyday

Близнюки

Ваш щасливий колір — золотий. Робіть манікюр із блискітками та золотим металом. Він притягуватиме удачу, перемогу та вірних друзів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №3
Pinterest

Рак

Колір вашого успіху у грудні — синій. Обирайте контрастні та водночас ультраяскраві відтінки. Вони будуть притягувати гроші, авторитет і визнання.

Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №4
@safinailstudio

Лев

Левам, як ніколи, допоможе розслабитися і відпочити як фізично, так і психологічно, рожевий колір. Зробіть собі гламурний манікюр не яскравих відтінків, купіть зефірно-рожеву сукню.

Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №5
@ira_sky_nails

Діва

Варто додати до своєї буденності помаранч. Не думайте, що це осінній відтінок, який недоречний у грудні. Новорічні мандарини мають такий же колір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №6
@prekrasnaya_t

Терези

Ваш щасливий колір — смарагдовий. Він гармонійно поєднується із золотом, якщо ви хочете додати блиску. Цей відтінок буде притягувати гроші та впевненість у собі.

Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №7
@ambasadorka_marki

Скорпіон

Щасливі кольори грудня 2023 року — бордовий та золотий. Обирайте темні відтінки бордо, оздоблюйте свій образ аксесуарами, і зображайте таку ж розкіш на нігтях.

Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №5
Pinterest

Стрілець

Зверніть увагу на бліді жовті відтінки. Вони будуть дарувати вам комфорт, гармонію та затишок. А ще цей колір допоможе у саморелізації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №6
@nails_by_evelyn9

Козорог

У грудні 2023 року ваш колір щастя — червоний. Обирайте сукні відповідних відтінків, додавайте мереживо і хутро, аби виглядати ще привабливіше. Нігті можуть бути як однотонними, так і з малюнком.

Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №7
@puro_nails

Водолій

Ваш щасливий колір — блакитний. Він буде розслабляти, дарувати мудрість і відганяти від вас заздрісників. Обирайте блакитні відтінки для манікюру на грудень 2023 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №8
@naildecoration_mari

Риби

Грудень — це період чистоти і здійснення мрій. Ваш колір удачі — білий. Носіть його з чесністю і добром, аби не заплямити іншими відтінками.

Сила кольору — на нігтях: манікюр на грудень для кожного знаку Зодіаку (ФОТО) - фото №9
@_g_nastasianails_

Раніше ми писали про колір і стихію Нового 2024 року. Езотерики розповіли, які відтінки дратують головну тварину року — Дракона.

Главное фото: Pinterest