Важливо взяти до уваги всього 3 правила Всесвіту, щоб залучити у своє життя енергію достатку

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дістали проблеми з грошима і вже набридло перескакувати з однієї "чорної смуги" на іншу? Тоді саме час дізнатися про 3 головні правила Всесвіту, від яких залежить наше фінансове благополуччя. Обіцяємо: нічого складного - тільки дійсно важливі речі, про які має знати кожен!

Сайт tviysvit нагадує про важливість у нашому житті енергетичних вібрацій. Саме вони "вирішують", хто заслуговує на допомогу та винагороду за свої дії, а хто - ні. А найголовніше, що ці вібрації ми створюємо самі! Вони залежать від наших емоцій та відчуттів, від того, як ми сприймаємо речі навколо і чи задоволені ми тим, що нас оточує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перше правило Всесвіту: ДІЛІТЬСЯ

Важливо взяти до уваги всього на 3 правила Всесвіту, щоб залучити у своє життя енергію достатку - фото №1
Фото: freepik

Пам'ятайте, що Всесвіт - це гармонія та баланс. Все у ньому врівноважене. Якщо ми "закриваємося" від світу за стіною незадоволення та образ, то блокуємо енергію і не даємо їй поширюватися й трансформуватися. А от коли людина ділиться своїми емоціями, щаслива і готова дарувати радість іншим - хай би навіть і своєю усмішкою та добрим словом, Всесвіт обов'язково її винагородить! Бо хто ділиться, той і отримує сторицею.

Друге правило Всесвіту: НАВЧІТЬСЯ ПРИЙМАТИ

Важливо взяти до уваги всього на 3 правила Всесвіту, щоб залучити у своє життя енергію достатку - фото №2
Фото: freepik

Якщо бажаєте отримувати подарунки від Всесвіту, навчіться їх гідно приймати. На фразу "Дякую", наприклад, не слід відповідати: "Нема за що!". Таким чином ви самі знецінюєте себе та свої зусилля, а отже, вам нічого не потрібно, бо й так все начебто є. Тому відмовтеся від подібних фраз, замінивши їх на: "Завжди будь ласка!", "Завжди рада!", "Мені приємно допомогти тобі, звертайся!".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Третє правило Всесвіту: НЕ ЖИВІТЬ ОЧІКУВАННЯМ

Важливо взяти до уваги всього на 3 правила Всесвіту, щоб залучити у своє життя енергію достатку - фото №3
Фото: freepik

Якщо ви постійно чекаєте, що хтось щось вам дасть і живете у світі, де взагалі хтось щось нібито вам винен, маємо погані новини: навряд чи ви дочекаєтесь чогось дійсно суттєвого. Постійне очікування дива - наш ворог. Ми повинні самі подбати про себе і своє життя, докладаючи максимум зусиль до того, що ми робимо, що для нас цінно і важливо, і що нам подобається.

Будьте вдячні за все, що отримуєте, і ніколи не живіть очікуваннями, думаючи щось на кшталт: "Я буду щаслива, коли…" або "Я буду щаслива, якщо…". Всі важливі речі самі нас знайдуть у свій час, головне - не втрачати віри, але й не жити одними надіями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 7 знаків Всесвіту, які попереджають про небезпеку . Як навчитися розпізнавати попередження небес про загрозу, розповіли езотерики.

Головне фото: freepik