Секрети пращурів: ці 6 ароматів притягують гроші

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди знали, що рослини мають свою магічну силу. Їх використовували як оберіг для дому та носили з собою на удачу. Раніше ми писали, які талісмани підходять для робочого столу, а тепер розкажемо, які аромати притягують фінансове благополуччя.

Для того, щоб у домі водилися гроші, наші пращури користувалися секретами ароматерапії, пише tsn.ua. Люди вірили, що приємні запахи не лише покращують настрій, а і притягують гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

М'ята

Здавна м'ятою обкурювали лави та столи на ринках, аби притягнути покупців. У домі її розставляли у вази, щоб водилися гроші.

Сандал

Езотерики вважають цей аромат найсильнішим магнітом фінансів. А ще він додає енергії та натхнення. В Індії його відносять до розряду священних ароматів.

Секрети пращурів: ці 6 ароматів притягують гроші - фото №1

Лавр

Лавровий лист здавна служив як талісман від нечисті та вроків. А ще його клали у мішечок із монетами, аби він притягував гроші.

Апельсин

Аромат цитрусу піднімає настрій та мотивує до нових звершень. Наші пращури вважали, що рідкісний заморський фрукт притягує багатство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Секрети пращурів: ці 6 ароматів притягують гроші - фото №2

Базилік

При дворі базилік брали із собою, аби він притягував вигідні знайомства і захищав від крадіїв. А ще наші пращури вірили, що ця рослина дарує ідеї, які допоможуть стати багатим.

Шавлія

Аромат шавлії використовували для зміцнення авторитету і для слави. Люди, які хотіли популярності та заможності, носили сушену шавлію в кишені. Удома паличку цієї рослини запалювали, аби її аромат притягнув гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Секрети пращурів: ці 6 ароматів притягують гроші - фото №3

Раніше ми писали про талісмани. Езотерики розповіли, які самоцвіти підходять для різних знаків Зодіаку.

Фото: Pinterest