Є ризик пограбування: 2023 рік може завершитися халепою для цих знаків Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У кінці року варто бути обачним із дорогими покупками та власними речами. Є ризик втрати чималої суми коштів. Раніше ми писали, хто може стати нареченою у Новому році, а тепер розкажемо, які знаки Зодіаку можуть стати жертвами пограбування.

Астрологи радять тримати гроші при собі, ні з ким не ділитися про свої доходи і не приглядатися до дорогих покупок. У кінці 2024 року ймовірне пограбування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Коли ви ходите по магазинах, або повз брендові бутікі, не задивляйтеся на дорогі речі. Ймовірно, за вами спостерігає грабіжник, думаючи, що у вас є велика сума коштів. Будьте обережними.

Стрілець

Змініть замки на вхідних дверях, перевірте, чи якісно закривається сумка. Аби не втратити гроші в кінці року, не запрошуйте додому незнайомців.

Лев

У кінці року є ризик втрати грошей. Це стосується не лише пограбування, а і того, що вони можуть просто випасти із вашої сумки чи кишені. Старайтеся не носити з собою великі суми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми писали, в який колір нарядити ялинку кожному знаку Зодіаку. Астрологи назвали відтінки успіху і благополуччя.

Фото: Pinterest