Пророча ніч: у ці дні тижня збуваються сни

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна наші пращури намагалися розгадати таємницю сновидінь. Є люди, у яких збуваються сни. Цей феномен вважають дивом і досі не можуть пояснити. Езотерики назвали дні тижня, коли сновидцю можуть показати майбутню реальність.

Кожен день тижня має свою планету-покровителя і, відповідно, енергетику. Ця сила має вплив на людину, яка не боїться контактувати із Всесвітом. У ніч на певні дні тижня сни, зазвичай, пророчі.

Неділя — понеділок. У цю ніч сняться “пусті” сни. Зазвичай людина бачить у сновидінні активність мозку, переживання чи мрії.

Понеділок — вівторок. Віщі сни у цю ніч можуть бачити люди з надприродними здібностями, але рідко. Не варто акцентувати на тематиці сну. Можуть бути і жахіття.

Вівторок — середа. У цю ніч сни збуваються найчастіше. Зверніть увагу в першу чергу на свої почуття і картинки перед очима. Знаки — в кожній деталі.

Середа — четвер. Період звичайних снів. Ви будете бачити свої плани, думки, нещодавні події, але навряд — пророчий сон. Тому не придавайте значення жодному “кадру”.

Четвер — п'ятниця. Здавна люди вважали, що ця ніч є містичною. Сни, відповідно, віщі. Звертайте увагу на те, що ви робили, як себе почували і де ви були. Це допоможе розшифрувати сон.

П'ятниця — субота. Частіше в цю ніч сняться звичайні сни. Винятком є сновидіння, пов'язане зі сферою кохання. Такий сон попереджає про скорі стосунки, які можуть перерости в шлюб.

Субота — неділя. Зазвичай в ніч на неділю сняться віщі сни. Більше того, вони найшвидше здійснюються. Звертайте увагу в першу чергу на свої відчуття уві сні.

Раніше ми писали про ясновидицю Вангелію. Езотерики розповіли, в якому віці вона почала бачити видіння і чому її боявся Гітлер.

Фото: Pinterest