Посваряться у Повню та вирішать розлучитися: ці знаки Зодіаку не будуть терпіти

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи розповіли, як повня активує характер деяких людей. Вони більше не захочуть терпіти і розставлять всі крапки над “і”. Раніше ми писали про найромантичніші знаки Зодіаку, а тепер розкажемо, хто буде подавати на розлучення.

Повня спровокує чимало сварок між людьми. Вони стосуватимуться і побуду, і фінансів, і вірності. У період Повного Місяця деякі знаки Зодіаку посваряться так, що дійде до розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Козорог

Романтика і пристрасть — це добре. Але коли мова заходить про те, що вас потрібно поважати, чути і не критикувати, ви одразу виявляєтеся винними, наче не маєте права цього вимагати. Час побачити, що ви — в аб’юзивних стосунках. Чи варто терпіти?

Водолій

Примхи вашої половинки дійдуть до того, що вам перехочеться повертатися додому. Жодні аргументи не зупинять тиск стосовно вас. Якщо ви не зміните ситуацію кардинально, то ні до чого хорошого ваші стосунки не дійдуть.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку пощастить із фінансами у кінці 2023 року. Астрологи розповіли, хто неабияк збагатиться.