Сильна новорічна молитва, яку має прочитати кожен українець у ці тяжкі дні

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Сьогодні, 29 грудня, Україна вкотре постраждала від масованого ракетно-шахедного удару росії. За лічені години ворог випустив по нашій території 158 ракет та безпілотників, які забрали життя понад 30 цивільних і через які, за останніми даними , травмовано ще близько 150 людей.

Саме тому в цей важкий час напередодні Нового року, як ніколи, важливо допомагати ЗСУ та своїм ближнім, а ще - молитися за мир в Україні.  Надзвичайно сильною молитвою, яку варто зачитати у новорічну ніч, ділиться сайт  facedobra .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва за мир в Україні, яку варто прочитати кожному на Новий рік 2024

Сильна новорічна молитва, яку має прочитати кожен українець у ці тяжкі дні - фото №1

Слава Богу за… (протягом дня 31 грудня запиши – за що) 
Господи Боже, всього видимого й невидимого творіння Творче і Основоположнику, що створив часи і роки. Сам благослови початок нового року сьогодні, який ми рахуємо від Твого втілення для нашого спасіння.
На початку Нового року я дякую Тобі за все, що я отримав від Тебе, Господи.
Насамперед я дякую Тобі за мою родину, за життя, за моє здоров’я, за прихильність і любов, які я отримую, за світлі дні, за моїх друзів, за мою роботу, за все, що Ти даруєш мені щохвилини.
Нехай будемо ми щасливі, Господь, з прощенням і милосердям.
Ти могутній, що виганяє ненависть і гіркоту. Ти найдосконаліший, щоб навчити нас жити в любові та гармонії. Ти найдобріший, щоб встановити мир між нами. Нехай ми будемо щасливі, Господи, з твоїм словом: без нього немає людяності, немає солідарності, немає рівності.
Не дозволяй, Господи, щоб ніхто з тих, хто живе в цьому будинку, не загубився; дай нам свій мир і силу у важкі хвилини нашого випробування.
Амінь.

Пам'ятайте, що сила молитви криється не у тому, які слова і в якому порядку ви читаєте: найсильніша молитва - та, яка промовляється у вірі і від чистого серця. Ніколи про це не забувайте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про  3 найсильніші молитви , які захистять вас від злих людей і несправедливості у житті. Мало хто знає, що у разі, коли вам особливо потрібен Божий захист, читаються псалми 3, 53 та 142.